Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam arkadaşlar. Bir süredir WordPress sitem var ancak hızlandırmak istiyorum. Jump bilmem ne diye bir eklenti denedim ancak hata verdi hiçbir şey yapamadım. Nasıl hızlandırabilirim?

CSS sıkıştırma, fotoğrafları mümkünse webp çevirme, cache eklentisi kurma, sayfaların lazy load olarak aşağı doğru sırayla açılması, gereksiz eklentilerin azaltılması aklıma ilk gelenler. Hepsini tek tek aratarak YouTube'da bulabilirsin.

Sunucu yazılımı dediğiniz Hosting ile mi alakalı? Öyle ise nasıl öğrenebilirim?
404 hatası aldığınız ekranda Litespeed Web Server yazıyorsa demek istiyor Recep Bey. Hostinglerde sunucu yazılımını müşteri kontrol edemiyor, VPS veya VDS aldığınızda web sitesi barındırmak istiyorsanız sunucu yazılımı kurmanız gerekiyor. Eğer hostingin sunucu yazılımı Litespeed ise işe yarıyor demek istedi Recep Bey.

404 hatası aldığınız ekranda Litespeed Web Server yazıyorsa demek istiyor Recep Bey. Hostinglerde sunucu yazılımını müşteri kontrol edemiyor, VPS veya VDS aldığınızda web sitesi barındırmak istiyorsanız sunucu yazılımı kurmanız gerekiyor. Eğer hostingin sunucu yazılımı Litespeed ise işe yarıyor demek istedi Recep Bey.
nginx yazıyor sanırım bende.