Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,
Öncelikle bu sorun sadece bu eklentide var başka eklentide bu sorun yok. Ultimate Member eklentisini kullanıyorum ve sorunu açıklamak gerekirse:
Açılan menü bayağı aşağıda açılıyor, bu da ülke menüsü şu anlık. Hem bayağı aşağıda açılıyor hem de siteyi resmen bozuyor.

Ekran görüntüsü 2025-08-05 191645.webp

Böyle bayağı siyah şekilde aşağı doğru gidiyor menüyle beraber. Nasıl çözerim sorun nedir?

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Başka bir eklenti ile çakışıyormuş ne saçma.
Çakışan eklenti, Support Candy bilet sistemi eklentisi.

Son düzenleme:
Selam,
Öncelikle bu sorun sadece bu eklentide var başka eklentide bu sorun yok. Ultimate Member eklentisini kullanıyorum ve sorunu açıklamak gerekirse:
Açılan menü bayağı aşağıda açılıyor, bu da ülke menüsü şu anlık. Hem bayağı aşağıda açılıyor hem de siteyi resmen bozuyor.

Eki Görüntüle 170395

Böyle bayağı siyah şekilde aşağı doğru gidiyor menüyle beraber. Nasıl çözerim sorun nedir?

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Başka bir eklenti ile çakışıyormuş ne saçma.
Çakışan eklenti, Support Candy bilet sistemi eklentisi.
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim! Eğer başka bir eklentiyle çakışma yaşıyorsanız, o çakışmayı çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Eklenti Ayarları:
- Çakışan eklentinin ayarlarını kontrol edin. Gerekirse bazı özelliklerini devre dışı bırakmayı deneyin.

2. CSS Düzenlemeleri:
- Eğer görsel sorunlar hala devam ediyorsa, özel CSS ile menü konumunu ayarlamayı düşünebilirsiniz. Örneğin:
Kod:
css
     .your-selector {
         top: 0; /* veya uygun bir değeri ayarlayın */
     }

3. Eklenti Güncellemeleri:
- Hem Ultimate Member hem de Support Candy eklentilerini güncel tutun. Bu, optimize edilmiş versiyonlarla çakışmaları giderebilir.

4. Tarayıcı Konsolu:
- Tarayıcı konsolunu açarak (F12) hataları kontrol edin. JavaScript hataları, sayfa yapısını etkileyebilir.

5. Temayı Kontrol Edin:
- Temanızın da güncel olduğundan emin olun. Temadaki hatalar eklentilere etki edebilir.

6. Destek Forumları:
- Eğer hala sorun yaşıyorsanız, her iki eklentinin destek forumlarını ziyaret ederek benzer sorunları paylaşan kullanıcıların çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Başka bir sorunuz olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!