Detaylar
Kim cevapladı?SF26 72
Üstün
Bebek gibi mousepad. Aldım ben direkt, iadeye gönderdim ürünü.Bonservisini alacak gücümüz varBu arada tasarımı çok beğendim açıkçası.
Bu arada mousepadi içine koydukları kılıf bende yoktu onsuz gönderdim sorun çıkartmazlar herhalde?
cartel 2
Yetkin
Hayırlı olsun hocamm, çok güzel mousepadBebek gibi mousepad. Aldım ben direkt, iadeye gönderdim ürünü.
Bu arada mousepadi içine koydukları kılıf bende yoktu onsuz gönderdim sorun çıkartmazlar herhalde?
SF26 72
Üstün
Sağ olun hocam, sorun çıkartmazlar diye düşünüyorum ama Wraith canlı destekten bilgi almaya çalışacağım.Hayırlı olsun hocammKılıf hakkında bir bilgim yok maalesef
![]()
İki gün önce çakmasını İzmir Kemeraltı mağazasında görmüştüm, kanım dondu yeminle.Ben mouse padi aldıktan sonra satışa çıkması bayağı manidar oldu. Storm/Surge ve Serenity modelleri için çıktı, 50x50 fiyatı 2.500 TL. Tasarımlar oldukça güzel. Keşke biraz erken haberimiz olsaydı, bekleyip alırdım.
![]()
Wraith Ace Series [Ravenfall] Limited Edition Poron Mousepad
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com