grancoupe

Yetkin
Yer
Türkiye, İstanbul
Merhaba,

ATK Mercury I kulaklığını almıştım 5 Haziran 2025'te. Bilen vardır illaki, kulaklığın üst kısmındaki plastik esnemeye uygun olarak üretilmemiş, yani kronik sorunlu. Bir süre sonra çatlıyor ve kırılıyor. Birçok kişinin bu durumu yaşadığını gördüm. Bu sorundan dolayı Wraith e-Sports'a e-posta yollayıp, daha sonra teknik inceleme sonucunda para iadesi vs. alanlar gördüm.

Ben de belki böyle yapabilirim diye düşündüm. Bana da teknik destek için ürünü kargolamamı söylediler fakat kutu ve içeriğini istiyorlar. Ürünü alalı 8 aydan fazla olduğu için kutusu falan yok, kutu içeriğini de hatırlamıyorum. Faturası, garanti belgesi ve kullanım kılavuzu var sadece. Bu şekilde göndersem kabul ederler mi? Direkt sadece kulaklığı gönderen falan oldu mu?

Bir de para iadesi alabilir miyim sizce? Eğer kabul etmezlerse THH'ye başvurmayı düşünüyorum. Çünkü kırılma olduğu için kullanıcı hatası deseler bile bu kulaklığı kullananlar bilir, kesinlikle üretim hatası. Üst kısmın direkt sabit durması gerekiyor, kafaya takıldığında plastik esnemiyor, yani zorlanmış şekilde duruyor ve zorlandığı yerlerden de zamanla çatlayarak kırılıyor.
Sorunu daha iyi anlayabilmeniz için gönderdiğim e-postanın bir kısmını ekledim.

Dosya Ekleri

• 1771368601087.webp
    1771368601087.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 115
  • 1771368665710.webp
    1771368665710.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
Klasik Wraith. Bende ER21 Pro Dongle bağlantı kopması için değişim talep etmiştim benden "ambalajı açılmaması" lazım dediler. Nasıl öğreneceğim o zaman sorunu? THH'ye başvurun ama uğraştırıcı olur biraz haberiniz olsun.

Dostum kulaklığın kutusunu garantisi bitmeden neden çöpe atıyorsun? Zaten bir sorun olması durumunda yollarken de sıkıntı oluyor kendi kutusu olmayınca. Garanti içinse orijinal kutuyla yollanmalı diye bir kanun yok. Sen Wraith'e öyle yollayabilirsin ve onlar bakmakla yükümlü ama muhtemelen red yiyeceksin. Bu tamamen firma politikasıyla ilgili. THH başvurursan paranı alırsan ama biraz uzun sürer. Şanslıysan da Wraith tarafından servis sürecin başlar.

Kutu çöpe atma sevdasından ne zaman vazgeçeceksiniz acaba? Para iadesi alabileceğinizi düşünmüyorum hele kutu ve aksesuarlar yokken. Gönderin büyük ihtimal geri gelecek kulaklık, daha sonra THH'ye başvurursunuz.

Kutu çöpe atma sevdasından ne zaman vazgeçeceksiniz acaba? Para iadesi alabileceğinizi düşünmüyorum hele kutu ve aksesuarlar yokken. Gönderin büyük ihtimal geri gelecek kulaklık, daha sonra THH'ye başvurursunuz.
Odamda çok fazla kutu var, zamanında yer yoktu ve attım. Sizi ne ilgilendiriyor?

Son cümlelerinizdeki fikirlerinizi belirtmeniz yeterli bence. Azarlıyormuş gibi soru sormayın.

Odamda çok fazla kutu var, zamanında yer yoktu ve attım. Sizi ne ilgilendiriyor?

Son cümlelerinizdeki fikirlerinizi belirtmeniz yeterli bence. Azarlıyormuş gibi soru sormayın.
Tamamdır sizinde dediğiniz gibi son cümlelerim yeterli oluyorsa, bundan sonra her ürününüzün kutularını atabilirsiniz. Beni ilgilendirmiyor dediğiniz gibi. (!)

Tamamdır sizinde dediğiniz gibi son cümlelerim yeterli oluyorsa, bundan sonra her ürününüzün kutularını atabilirsiniz. Beni ilgilendirmiyor dediğiniz gibi. (!)
Kutuları atmamın doğru olduğunu söylemedim. Düşünemedim böyle bir şey olacağını, salaklık yaptım attım diyelim yani. Sorduğunuz sorunun konuya hiçbir katkısı yok, kutu yok sonuçta değil mi? O zaman parayı alamayacağımı düşündüğünüzü belirtebilirsiniz.

Ters bir üslupla azarlar gibi soruyorsunuz. Bir üste bakarsanız birisi daha aynı soruyu sormuş fakat düzgünce.

Kutuları atmamın doğru olduğunu söylemedim. Düşünemedim böyle bir şey olacağını, salaklık yaptım attım diyelim yani. Sorduğunuz sorunun konuya hiçbir katkısı yok, kutu yok sonuçta değil mi? O zaman parayı alamayacağımı düşündüğünüzü belirtebilirsiniz.
Ters bir üslupla azarlar gibi soruyorsunuz. Bir üste bakarsanız birisi daha aynı soruyu sormuş fakat düzgünce.

Tamam ben fikrimi üst mesajda belirttim bitirdim zaten. Bu güne kadar hiçbir servis/ürünle alakalı bir şey yaşamadınız mı? Yaşamadıysanız bile okumadınız mı hocam? Bunları geçtim mantıken atılmaması gerek zaten. Buna istinaden yazdım, ters cevap verdiniz atabilirsiniz dedim. Fakat şu an siz uzatıyorsunuz. 🤷

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

ATK mercury ı kulaklığını almıştım 5 Haziran 2025'te. Bilen vardır illaki, kulaklığın üst kısmındaki plastik esnemeye uygun olarak üretilmemiş, yani kronik sorunlu. Bir süre sonra çatlıyor ve kırılıyor. Birçok kişinin bu durumu yaşadığını gördüm. Bu sorundan dolayı Wraith e-sports'a e-posta yollayıp, daha sonra teknik inceleme sonucunda para iadesi vs. alanlar gördüm.

Ben de belki böyle yapabilirim diye düşündüm. Bana da teknik destek için ürünü kargolamamı söylediler fakat kutu ve içeriğini istiyorlar. Ürünü alalı 8 aydan fazla olduğu için kutusu falan yok, kutu içeriğini de hatırlamıyorum. Faturası, garanti belgesi ve kullanım kılavuzu var sadece. Bu şekilde göndersem kabul ederler mi? Direkt sadece kulaklığı gönderen falan oldu mu?

Bir de para iadesi alabilir miyim sizce? Eğer kabul etmezlerse THH'ye başvurmayı düşünüyorum. Çünkü kırılma olduğu için kullanıcı hatası deseler bile bu kulaklığı kullananlar bilir, kesinlikle üretim hatası. Üst kısmın direkt sabit durması gerekiyor, kafaya takıldığında plastik esnemiyor, yani zorlanmış şekilde duruyor ve zorlandığı yerlerden de zamanla çatlayarak kırılıyor.
Sorunu daha iyi anlayabilmeniz için gönderdiğim e-postanın bir kısmını ekledim.

Hocam teknik servise gönderdiğim IEM kulaklığı kulağına takıp test eden teknisyenden bahsediyoruz. Herkesi kötüleyemem ama bana kötü tekniker geldi e 18 19 gündür yoğun bir streste kaldım sol sürücü problemliydi benim kulaklík hijyen kosullarina uygsunsuz geldi tarafima ve THH başvurdum ama gerek kalmadí iade değişim önerdiler. Fakat dediğim gibi bende tek sorun driver değil artík teknik servis olduğu için durum buralara kadar geldi.