jackarmis

Uzman

Bu kulaklığı dün sipariş verdim bugün geldi. Açtığım gibi sadece kablosundan ötürü paketine geri koyup iade etmeye karar verdim fakat yine de 1 kez ses kalitesini denemek istedim. Anormal ötesi kötü derecedeydi hatta o kadar kötü ki bence direkt bozuk. Pazartesi Wraith ile iletişime geçip iade oluşturmak istiyorum. Ama internette o kadar çok Wraith iade kabul etmiyor yazısı gördüm ki şimdiden konu açmak istedim. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu, nasıl bir yol izlemeliyim? Direkt sadece iade etmek mi istiyorum diyeyim yoksa bozuk olabilir mi diyeyim? (bozuk olsa bile değişim istemiyorum ürünü hiç beğenmedim) ne yapmak gerekir tecrübeli dostlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana modeli yanlış ve Firmware'i de çalışmayan bir ürün yolladılar. Sırf kutusunu açtım diye iade almadılar elimde kaldı şu an.

Bu kulaklığı dün sipariş verdim bugün geldi. Açtığım gibi sadece kablosundan ötürü paketine geri koyup iade etmeye karar verdim fakat yine de 1 kez ses kalitesini denemek istedim. Anormal ötesi kötü derecedeydi hatta o kadar kötü ki bence direkt bozuk. Pazartesi Wraith ile iletişime geçip iade oluşturmak istiyorum. Ama internette o kadar çok Wraith iade kabul etmiyor yazısı gördüm ki şimdiden konu açmak istedim. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu, nasıl bir yol izlemeliyim? Direkt sadece iade etmek mi istiyorum diyeyim yoksa bozuk olabilir mi diyeyim? (bozuk olsa bile değişim istemiyorum ürünü hiç beğenmedim) ne yapmak gerekir tecrübeli dostlar?
Kutuyu açtığınız için iade kabul etmezler bunu net şekilde belirtiyorlar zaten malesef iade almazlar.

Wraith satış sonrası desteği kendisinin olmayan ürünlerinde kötü. Kendi ürünü olduğu için iade alacağını düşünüyorum iade etmek istiyorum demeniz yeterli olacaktır.
7Hz Wraith'in değil ki.
Bana modeli yanlış ve Firmware'i de çalışmayan bir ürün yolladılar. Sırf kutusunu açtım diye iade almadılar elimde kaldı şu an.
Vallahi ben elimde kaldı diyemem ya her yolu denerim. Nereden bulaştık bu berbat siteye.
Kutuyu açtığınız için iade kabul etmezler bunu net şekilde belirtiyorlar zaten maalesef iade almazlar.
Kutuyu açınca ne oluyor ki yav? Aynı şekil koyup hiç kutuyu açmadım desem kim anlayacak ki? Bir taraf yırtılmıyor edilmiyor. Böyle bir şey yapmam da sadece söylüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
7Hz Wraith'in değil ki.

Vallahi ben elimde kaldı diyemem ya her yolu denerim. Nereden bulaştık bu berbat siteye.

Kutuyu açınca ne oluyor ki yav? Aynı şekil koyup hiç kutuyu açmadım desem kim anlayacak ki? Bir taraf yırtılmıyor edilmiyor. Böyle bir şey yapmam da sadece söylüyorum.
Başlığa baktım ben. Geçmiş olsun iade zor yine de deneyin.

Kutuyu açınca noluyor ki yav? Aynı şekil koyup hiç kutuyu açmadım desem kim anlayacak ki? Bir taraf yırtılmıyor edilmiyor. Böyle bir şey yapmam da sadece söylüyorum
Firmanın tutumu böyle demekki. Alanlarda genelde bilerek alır çünkü bildiğim kadarıyla sitelerinde belirtiyorlar yada iletişime geçincede almadan söylüyorlar. Distribütörü olduğumuz ürünlerde kutusu açılmış ürünleri iade almıyoruz diye.

Firmanın tutumu böyle demek ki. Alanlarda genelde bilerek alır çünkü bildiğim kadarıyla sitelerinde belirtiyorlar ya da iletişime geçincede almadan söylüyorlar. Distribütörü olduğumuz ürünlerde kutusu açılmış ürünleri iade almıyoruz diye.
Bakalım pazartesi ne olacak. Ben asla 1700 liramı bırakmam. Annem de avukat zaten hukuken mümkün olan her yolu denerim. Merak eden olursa diye pazartesi süreci güncellerim. Yorum atan herkese teşekkür ederim.