Mamisteryo

Uzman
Merhaba, 26.03.2026 tarihinde sipariş verdiğim ve bugün teslim edilen Nicehck NK1 Max ürünün dönüştürücüsü üzerinde aşağıdaki gibi lekeler(?) mevcut bu bir sorun teşkil eder mi? Değişim/iade yoluna gitmem gerekir mi? Destek ile iletişime geçerek durumu bildirdim lakin geri dönüşleri muhtemelen pazartesi günü olacaktır.

Hocam özellikle sizin görmeniz için etiketliyorum. @Simon

Dosya Ekleri

• 1000127261.webp
    1000127261.webp
    1,5 MB · Görüntüleme: 79
  • 1000127260.webp
    1000127260.webp
    2,2 MB · Görüntüleme: 75
  • 1000127259.webp
    1000127259.webp
    1,6 MB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
İki ihtimal var. Fabrikadan bu sekilde cikmis olabilir. Ya da ikinci el jelatinli urundur. Eger kullanima etkisi yoksa ve seni rahatsiz etmediyse kullanabilirsin. Wraith ile iletisime gectim demissin. İyi yapmissin. Verecekleri cevaba gore hareket edebilirsin.

İki ihtimal var. Fabrikadan bu sekilde cikmis olabilir. Ya da ikinci el jelatinli urundur. Eger kullanima etkisi yoksa ve seni rahatsiz etmediyse kullanabilirsin. Wraith ile iletisime gectim demissin. İyi yapmissin. Verecekleri cevaba gore hareket edebilirsin.
Kullanıma etkisi yok ve rahatsız etmiyor bir gönderi altında sizin önerinize istinaden aldım ürünü daha ilk dakikadan fazlasıyla memnun kaldığımı belirtmek isterim. Ürünün incelemelerinde de fark ettiğim üzere kutusu üzerinde mühür benzeri herhangi bir şey yok bunda da olmayınca bir işkillendim açıkcası. Teşekkür ederim.

Kullanıma etkisi yok ve rahatsız etmiyor bir gönderi altında sizin önerinize istinaden aldım ürünü daha ilk dakikadan fazlasıyla memnun kaldığımı belirtmek isterim. Ürünün incelemelerinde de fark ettiğim üzere kutusu üzerinde mühür benzeri herhangi bir şey yok bunda da olmayınca bir işkillendim açıkcası. Teşekkür ederim.
Rica ederim. Begenmene sevindim.

Az önce Wraith Sense'in Tangzu Wan-Er 2'den iyi olduğunu savunan biriyle karşılaştım. Adama fason üretim diyorum bana sende ilk çıkanı atmışsın diyor.

Hayırlı olsun.

Güncelleme ;

Ürünü değişim/iade kapsamında değerlendirebileceklerini söyledikleri için Wraith'e geri kargoladım. Lakin bugün aldığım bilgiye göre ellerinde stok bulunmadığı için değişim yapılamıyor mecburen iade talep edeceğim. İlk fırsatta bu ürünü tekrar satın alırım ayrıca sesi inanılmaz derecede bozmadan yükseltmesi (CS2 de %50 civarında kullandığım sesi DAC sonrası %25 civarına düşürdüm) ve daha kaliteli sunmasından ötürü. Almayı düşünen ve stok bulabilen arkadaşlar hiç düşünmeden tercih edebilir.