Wraithesports.com'a yeni IEM kulaklıklar geldi!

@Simon

Eg280 den çok memnunum. Bu modelden sonra fiyat anlamında aşırı kaçmayacak şekilde daha üst kademeye merak saldım.

Ust kademe icin ZiiGaat Odyssey 2 mantikli olabilir. Notr bir IEM. Ses profili iyi fakat biraz pahali. Memnun olmana sevindim ayrica.
Üst aşama iem model kararında ZiiGaat Odyssey 2 aklıma yattı, dac için ekstra bütçe ayırmak gerekecek.

Üst aşama iem model kararında ZiiGaat Odyssey 2 aklıma yattı, dac için ekstra bütçe ayırmak gerekecek.
Echo A yeterli DAC olarak. Fakat tam verimli çalışsın kulaklık diyorsan Moondrop Dawn Pro 2 geldi. Ona bakilabilir.

Ve Odyssey 2'nin stoğu bitti.

Son düzenleme:
Echo A yeterli DAC olarak. Fakat tam verimli çalışsın kulaklık diyorsan Moondrop Dawn Pro 2 geldi. Ona bakilabilir.

Ve Odyssey 2'nin stoğu bitti.
Kompakt olması taşınabilirlik açısından FiiO JadeAudio KA11 veya Moondrop Echo A düşünüyorum.

Tam potansiyelini sunmazsa eğer gerekirse sonradan bütçeyi biraz esnetip Moondrop Dawn Pro 2 modelinin üstüne alternatif bakınırım veya kendisi direkt yeterli diyorsun bunu alırım.

FiiO Jade Audio JA11 de olabilir.

Son düzenleme:
Echo-A hem KA11'den hem JA11'den daha iyi. Dawn Pro 2'den fazlasina ihtiyacin yok bence. En azindan Wraith'deki IEM'ler icin hayli hayli yeter.

Echo-A hem KA11'den hem JA11'den daha iyi. Dawn Pro 2'den fazlasina ihtiyacin yok bence. En azindan Wraith'deki IEM'ler icin hayli hayli yeter.
Teşekkürler yanıtlar için, makbule geçti. Echo-A makul o halde. Dawn Pro 2 ye gerek kalmaz umarım.

Merhaba, yine ben. Belki IEM'ler indirime girer diye bekledim ama girmedi, o sırada da biraz para biriktirdim ve simgot EG280 bütçeme uygun şu anda. Hem mikrofonu var hem de 3.5 mm, ayrıca USB-C DAC ile geliyor. Ne dersiniz daha iyi bir alternatif var mı, bilinen bir sorunu var mıdır? Okuduğuma göre Arda memnunmuş ama belki şartlar değimiştir diye sormak istedim.

Son düzenleme:
EG280 butcesinin en iyisi bence. Butce cikarsa bu daha iyi fakat mikrofonu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…