Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Ust kademe icin ZiiGaat Odyssey 2 mantikli olabilir. Notr bir IEM. Ses profili iyi fakat biraz pahali. Memnun olmana sevindim ayrica.@Simon
Eg280 den çok memnunum. Bu modelden sonra fiyat anlamında aşırı kaçmayacak şekilde daha üst kademeye merak saldım.
Üst aşama iem model kararında ZiiGaat Odyssey 2 aklıma yattı, dac için ekstra bütçe ayırmak gerekecek.Ust kademe icin ZiiGaat Odyssey 2 mantikli olabilir. Notr bir IEM. Ses profili iyi fakat biraz pahali. Memnun olmana sevindim ayrica.
- Makaleler
- 23
Echo A yeterli DAC olarak. Fakat tam verimli çalışsın kulaklık diyorsan Moondrop Dawn Pro 2 geldi. Ona bakilabilir.Üst aşama iem model kararında ZiiGaat Odyssey 2 aklıma yattı, dac için ekstra bütçe ayırmak gerekecek.
Ve Odyssey 2'nin stoğu bitti.Üst aşama iem model kararında ZiiGaat Odyssey 2 aklıma yattı, dac için ekstra bütçe ayırmak gerekecek.
Son düzenleme:
Kompakt olması taşınabilirlik açısından FiiO JadeAudio KA11 veya Moondrop Echo A düşünüyorum.Echo A yeterli DAC olarak. Fakat tam verimli çalışsın kulaklık diyorsan Moondrop Dawn Pro 2 geldi. Ona bakilabilir.
Ve Odyssey 2'nin stoğu bitti.
Tam potansiyelini sunmazsa eğer gerekirse sonradan bütçeyi biraz esnetip Moondrop Dawn Pro 2 modelinin üstüne alternatif bakınırım veya kendisi direkt yeterli diyorsun bunu alırım.
FiiO Jade Audio JA11 de olabilir.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Echo-A hem KA11'den hem JA11'den daha iyi. Dawn Pro 2'den fazlasina ihtiyacin yok bence. En azindan Wraith'deki IEM'ler icin hayli hayli yeter.Kompakt olması taşınabilirlik açısından FiiO JadeAudio KA11 veya Moondrop Echo A düşünüyorum.
Tam potansiyelini sunmazsa eğer gerekirse sonradan bütçeyi biraz esnetip Moondrop Dawn Pro 2 modelinin üstüne alternatif bakınırım veya kendisi direkt yeterli diyorsun bunu alırım.
FiiO Jade Audio JA11 de olabilir.
Teşekkürler yanıtlar için, makbule geçti. Echo-A makul o halde. Dawn Pro 2 ye gerek kalmaz umarım.Echo-A hem KA11'den hem JA11'den daha iyi. Dawn Pro 2'den fazlasina ihtiyacin yok bence. En azindan Wraith'deki IEM'ler icin hayli hayli yeter.
- Makaleler
- 23
Kalacagini sanmam. Echo-A iyi bir DAC.Teşekkürler yanıtlar için, makbule geçti. Echo-A makul o halde. Dawn Pro 2 ye gerek kalmaz umarım.
Merhaba, yine ben. Belki IEM'ler indirime girer diye bekledim ama girmedi, o sırada da biraz para biriktirdim ve simgot EG280 bütçeme uygun şu anda. Hem mikrofonu var hem de 3.5 mm, ayrıca USB-C DAC ile geliyor. Ne dersiniz daha iyi bir alternatif var mı, bilinen bir sorunu var mıdır? Okuduğuma göre Arda memnunmuş ama belki şartlar değimiştir diye sormak istedim.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
EG280 butcesinin en iyisi bence. Butce cikarsa bu daha iyi fakat mikrofonu yok.Merhaba, yine ben. Belki IEM'ler indirime girer diye bekledim ama girmedi, o sırada da biraz para biriktirdim ve simgot EG280 bütçeme uygun şu anda. Hem mikrofonu var hem de 3.5 mm, ayrıca USB-C DAC ile geliyor. Ne dersiniz daha iyi bir alternatif var mı, bilinen bir sorunu var mıdır? Okuduğuma göre Arda memnunmuş ama belki şartlar değimiştir diye sormak istedim.
SIMGOT EA500LM IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Yeni konular
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-