Yani telefondan farkı ne ki ? Amaç ne onları kullanmakta ?

AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.064,96TL | CX31993 MAX97220 Çift Çipli USB Tip C - 3.5mm Ses Adaptörü 32b/384kHz DAC HiFi kulaklık amplifikatörü IEM AMP Ses Kod Çözücü
Bu iyiye benziyor 2 çipli. Ses kalitesini telefonda çok değiştirmez ama bilgisayarda iş yapar bence. Ayrıca telefonun eğer apple ise direk apple type-c dongle da alabilirsin.
Telefonla DAP karsilastirilamaz. DAP'ler profesyonel muzik calarlardir. Sesi daha iyi iletiyorlar. Ornegin HiBy R4 gibi modeller harika performans veriyor.

The Odyofil'İn Eq rehberini izleyip Eq yap bence.

Foruma giriş yapamadım. Bir sorun oldu herhalde. O yüzden geç dönüş yapıyorum. Ama iyi oldu, kurcalamış oldum.

İlk başta taktığımda inanılmaz patlıyordu. Belki alışkanlıkların da etkisiyle ekstrem rahatsız edici hisler alıyordum. Bunu görünce hemen aynı gün EQ olayına girmiştim zaten. Daha önce de kulaklığı araştırırken benzer EQ tavsiyeleri görmüştüm. Bir süre EQ ile boğuştum. Daha iyi oldu ama hala huzursuz ediyordu. Kulaklık ile ilgili araştırmalar yaparken yine yolum buraya düştü. G1 görünce de bir geri bildirim vereyim dedim. Önerdiğin yere baktım. Notlar aldım. Denemeler yaptım. En son EQ programını değiştireyim derken devre dışı bıraktım ve makul bir ses almaya başladım. Bazı noktalarda yetersiz bulsam da en azından kulağıma takıp rahatça kullanabiliyordum. Biraz alışmış da olabilirim. Neden bunlar oldu bilmiyorum.

Foruma giriş yapamadım. Bir sorun oldu herhalde. O yüzden geç dönüş yapıyorum. Ama iyi oldu, kurcalamış oldum.

İlk başta taktığımda inanılmaz patlıyordu. Belki alışkanlıkların da etkisiyle ekstrem rahatsız edici hisler alıyordum. Bunu görünce hemen aynı gün EQ olayına girmiştim zaten. Daha önce de kulaklığı araştırırken benzer EQ tavsiyeleri görmüştüm. Bir süre EQ ile boğuştum. Daha iyi oldu ama hala huzursuz ediyordu. Kulaklık ile ilgili araştırmalar yaparken yine yolum buraya düştü. G1 görünce de bir geri bildirim vereyim dedim. Önerdiğin yere baktım. Notlar aldım. Denemeler yaptım. En son EQ programını değiştireyim derken devre dışı bıraktım ve makul bir ses almaya başladım. Bazı noktalarda yetersiz bulsam da en azından kulağıma takıp rahatça kullanabiliyordum. Biraz alışmış da olabilirim. Neden bunlar oldu bilmiyorum.
Kulakligi Crinacle oneriyor. Kotu yorumda duymadim su ana kadar. Yani bana gore iyi bir IEM. Referanslara baktigimiz zaman.

Kulakligi Crinacle oneriyor. Kotu yorumda duymadim su ana kadar. Yani bana gore iyi bir IEM. Referanslara baktigimiz zaman.

Ben de alırken gönül rahatlığıyla almıştım. Bu arada CS2'de gayet memnunum. Şimdi özellikle girdim, kendimi onaylamak için. Ayrıca eğer teşekkür etmediysem, desteklerin için de teşekkür ederim. Eksik olma.

Hocam selamlar,

Bir şey danışacağım size. TANGZU Wan'er S.G II alma niyetim var. Mevcutta Cloud III kablolu kullanıyorum ama kulaküstü kulaklık yormayı başladı artık. Cloud III dongle'a bağlayıp 3.5mm'lik mikrofonlu modelini alsam mikrofon ve seste güzel bir kalite alabilir miyim?

Hocam selamlar,

Bir şey danışacağım size. TANGZU Wan'er S.G II alma niyetim var. Mevcutta Cloud III kablolu kullanıyorum ama kulaküstü kulaklık yormayı başladı artık. Cloud III dongle'a bağlayıp 3.5mm'lik mikrofonlu modelini alsam mikrofon ve seste güzel bir kalite alabilir miyim?

Mantıklı. İşini görür dediğin şekilde.

Konuya yorum yapacaktım bilgili birine benziyorsun şunlardan hangisini tercih edeyim diye meğer zaten benim konuma yorum yapıp bana yardımcı olmuşsun ahaha. 1. Önceliğim rahat olması ve kulak üstünden baskı yapmaması. Senin önerdiğin ürünü direkt olarak sipariş vercem. 7Hz G1 son kararın mı? Swarcow da Moondrop Quark 2 önerdi bana