Yasaklı site değil, normalde girmesi lazım fakat anlamadığım bir şekilde giremiyorum. Site legal bir site Doritos'un sitesi. GoodbyeDPI kullandım yine de giremedim.

Girebilen arkadaşlar var mı?

Site üzerinde VPN ve proxy bariyeri var. Ne denerseniz deneyin sağlayıcı bir datacenter olarak gözüktüğü için direk olarak Cloudflare engeli ile karşılaşırsınız. Bunun tek çözüm yolu yurt dışındaki akrabanız bu işlemi yapması.

Site üzerinde VPN ve proxy bariyeri var. Ne denerseniz deneyin sağlayıcı bir datacenter olarak gözüktüğü için direk olarak Cloudflare engeli ile karşılaşırsınız. Bunun tek çözüm yolu yurt dışındaki akrabanız bu işlemi yapması.
Hocam neden Türkiye'den erişim sağlayamıyorum? Site Rusya'da da Amerika'da Almanya'da açılıyor, Türkiye'de neden banlı?

Hocam neden Türkiye'den erişim sağlayamıyorum? Site Rusya'da da Amerika'da Almanya'da açılıyor, Türkiye'de neden banlı?

Şirketin belirli bölgelerde satış hakkı var sanırsam. Pazar payı neredeyse orada kullanıma açılmış. Bizim burada herhangi bir faaliyetleri yok. Siteyi araştırdım Pepsi co. Olarak çıkıyor. Pepsi co. Şirketinin alt markalarından birisi büyük ihtimalle yerel satış yapıyorlar.

Hocam kısacası bu siteye Türkiye sınırları içerisinde girmek hiç bir şekilde mümkün değil mi?
@Enes3078