X870E Edge Ti - 9800X3D - 2x16 A-Die RAM OC Sonuçları

Fanlar TR'de olmadığı için birini @Mithat Berhan 'a söz verdim. Diğer ikisi için 3D parça bastırdım, yolda.

Çarpı 3 mantığında bunlar olabilir, opsiyonel. @Mithat Berhan

@Ayhan Dönmez, LT720 pompası üzerine 60mm tekli düşünüyorum. Daha sonra 12cm vurabilir belki.
Ayhan abinin paylaştığı 40mm'lik Thermalright fanların beyazını kullanıyorum. Ona göre de 3D yazıcı ile aparat yaptım. 5500 rpm görüyor fanlar ve bu rakama göre çok daha rahatsız etmiyor sesi. Tavsiye ederim.

@Ayhan Dönmez, LT720 pompası üzerine 60mm tekli düşünüyorum. Daha sonra 12cm vurabilir belki.
VRM'ler için genelde bu tarz fanlar tek başına yeterli olmuyor. Bu tip bir sistemde, 12-14 cm'lik bir fan VRM bölgesine hava üflerse, bu fanlar da havanın o bölgede dolaşmasını sağlayarak daha iyi bir soğutma performansı sunuyor.

Son düzenleme:
Apex fanının performansını bilmiyorum ama tasarımından çok performanslı olmadığı belli. Bir fan diğerini belli oranda ezerse, diğerinin çok bir anlamı kalmaz. Hatta bu durumda hava akışı bozulabileceği için sıcaklıklar da artabilir. O yüzden buna göre bakın derim.

Bencr baya yakıştı çirkin krallar. Sınırları zorlama vakti

Dosya Ekleri

• IMG-20260803-WA0069.webp
    2,4 MB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…