Burada bir şey bilmeyen tek kişi sensin. Herkes sakin sakin fikrini belirtiyor, sanki sana sövmüşüz gibi kuduruyorsun. Emin ol XANTARES forumda olsa bu kadar takılmazdı bu yazılanlara.
Bak bakayım takımın IGL'i kimmiş?
Jer'in gelişi sonrası takımdaki rol dağılımı rahatlamış oldu. Jer geldiği gibi doğrudan IGL rolünü aldı, Xantares ve Woxic rahat oldukları rollere dönüp Wicadia gibi yaşının üstünde bir firepower ve Calyx gibi bir Anchor'un olduğu için Tier 4'ten bir anda T2-T1 hattına fırladın.
Akraban olduğunu bilmiyorum ki, niye sıkıntı olsun? Sana sadece “akraba mı oluyor?” diye sordum. Konuyu çarpıtma, adam akıllı ve tarafsız şekilde yaz. Bilip bilmediğini neye göre değerlendiriyorsun da bilmediğin konuda yorum yapıyorsun? Hayırdır, ağır bir şey mi dedik?
İlk yorumuma emoji atacak kadar okumuşsan aile büyüğüm olduğunu söylediğim kısmı da okumuşsundur.
Tarafsız şekilde üstteki maçlarla beraber yazdım cevabımı, daha sert cevaplarım da yukarıda mevcut.
Dediğimi aynen tekrarlıyorum: Jer kadar iyi bir IGL ve Xantares kadar üst düzey bir firepowerı olan bir oyuncu bulursan İsmail abinin uçak biletini ben alacağım ve seninle beraber karşılayacağım.

Konunun bence kimseyle alakasi yok. Hicbir takim 11-1'den mac vermemeli, 8-4'ten 10-8 yaptigi maci da eco verip 13-11 kaybetmemeli. Bu takimda daha buyuk sikintilar ve disiplinsizlik var.
Bunun en büyük sebebi de takımın rakiplerini analiz edecek vakti bulamıyor olması. Bunun yanında diğer T1 takımlar gibi analiz ekipleri yok takımın. Şu minik detayların turnuvalardaki farkını çok fazla hissediyoruz.

Ayrica XANTARES aile tatilinden donmedi mi abi? Direkt gelip turnuvaya girdi, cocuguyla vakit gecirirken prac atmadi ya evde. Bugun bence en buyuk sikintilardan birisi de takim secimiydi. Herkes aglamis yok Vitality soyle guclu boyle guclu diye de aralarindan bize en ters takim ilk Spirit'se ikincisi Mongolz'dur.

Bugun zaten kaybedecegini bile bile Mongolz sectiler, Vitality secselerdi bizim oyunumuz onlara tamamen ters her turlu sansimiz vardi.

Mirage'i istedigin kadar iyi oyna T side'da bir seyi aylardir calismadiklari icin Mirage'de hep ayni sey oluyor. Biz CT'deyken mac esit gider, sonra CT'ye kim gecse cakiyor bize, daha cakmayan gormedim. T caliscagimiza daha cok CT calismisiz, noldu gorduk.

Bunun en büyük sebebi de takımın rakiplerini analiz edecek vakti bulamıyor olması. Bunun yanında diğer T1 takımlar gibi analiz ekipleri yok takımın. Şu minik detayların turnuvalardaki farkını çok fazla hissediyoruz.
Tamam analiz ekipleri olsun o zaman, 10 yildir bosta duran gandhi'yi turk kontenjanindan cekeceklerine adam gibi analist ekibi alsinlar. Bet sirketinin altina gectiler zaten para sorunu da yok, eski takim olsa anliyorum da.

Bir takim da T1 oldugundan bu kadar sure gecmesine ragmen hala adam gibi analist ekibi ayarlayamiyorsa napayim ben artik.

Ayrica XANTARES aile tatilinden donmedi mi abi? Direkt gelip turnuvaya girdi, cocuguyla vakit gecirirken prac atmadi ya evde. Bugun bence en buyuk sikintilardan birisi de takim secimiydi. Herkes aglamis yok Vitality soyle guclu boyle guclu diye de aralarindan bize en ters takim ilk Spirit'se ikincisi Mongolz'dur.
Babasının sağlık sorunları var diye biliyorum. Büşra ablayla da vakit geçirecekti orası ayrı ama babasının sağlık durumu pek iyi değil. Rusya'da kalıyor olması işleri bozuyor biraz.
Dede muhtemelen Mongolz'un performansından ötürü seçim yaptı.

Tamam analiz ekipleri olsun o zaman, 10 yildir bosta duran gandhi'yi turk kontenjanindan cekeceklerine adam gibi analist ekibi alsinlar. Bet sirketinin altina gectiler zaten para sorunu da yok, eski takim olsa anliyorum da.

Bir takim da T1 oldugundan bu kadar sure gecmesine ragmen hala adam gibi analist ekibi ayarlayamiyorsa napayim ben artik.
Orasını da Aurora düşünsün hocam, orasını da ben halledemem yani.

Eleşitirel bakış açısına tamamım, şu son dönemlerde düşüşteyiz durum ortada. Ama bu takımın başarılarına bir göz atmak lazım. Bu adamlar ciddi manada nereden nereye gelmiş, kimler sayesinde gelmiş. Takım zor bir zamandan ve alışma sürecinden geçiyor bence, bu durumlar normal.

Farkındaysanız da akademide fazlasıyla oyuncu yetişiyor neredeyse her yaştan denecek kadar. Fakat tier1 seviyesinden bahsediyoruz. Koyalım bakalım madem bu adamlar yerine koyacak adamlarımız var. Çıkaralım bir takım daha ve tier1 seviyesine kadar götürsünler. Bakalım yapabilecekler mi? Eğer yapabilirlerse, kendini kanıtlayan birileri olursa al o zaman takıma. O zaman yazalım -jer -xantares diye.

Son düzenleme:
Eleşitirel bakış açısına tamamım, şu son dönemlerde düşüşteyiz durum ortada. Ama bu takımın başarılarına bir göz atmak lazım. Bu adamlar ciddi manada nereden nereye gelmiş, kimler sayesinde gelmiş. Takım zor bir zamandan ve alışma sürecinden geçiyor bence, bu durumlar normal.

Farkındaysanız da akademide fazlasıyla oyuncu yetişiyor neredeyse her yaştan denecek kadar. Fakat tier 1 seviyesinden bahsediyoruz. Koyalım bakalım madem bu adamlar yerine koyacak adamlarımız var. Çıkaralım bir takım daha ve tier1 seviyesine kadar götürsünler. Bakalım yapabilecekler mi? Eğer yapabilirlerse, kendini kanıtlayan birileri olursa al o zaman takıma. O zaman yazalım -jer -xantares diye.
Ağzınla çok yaşa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrica xantares aile tatilinden donmedi mi abi? Direkt gelip turnuvaya girdi, cocuguyla vakit gecirirken prac atmadi ya evde. Bugün bence en buyuk sikintilardan birisi de takim seci miydi? Herkes aglamis yok Vitality soyle guclu boyle guclu diye de aralarindan bize en ters takim ilk spirit'SE ikincisi mongolz'dur.

Bence mongolz seçimi fena değildi. Senzu bu aralar bayağı kötüydü HLTV üzerinden bakabilirsin bizi görünce bir yerini kaldırdı tabii :D
Vitality olsa nasıl olurdu bilemiyorum fakat kazanabileceğimizi düşünmüyorum.

Bence mongolz seçimi fena değildi. Senzu bu aralar bayağı kötüydü HLTV üzerinden bakabilirsin bizi görünce bir yerini kaldırdı tabii :D
Vitality olsa nasıl olurdu bilemiyorum fakat kazanabileceğimizi düşünmüyorum.
Yani Mongolz secimi fena degildi degil muhabbet, Mongolz kotu ama oyun tarzlarinin her turlu bize ters oldugunu biraz olsun anlamak lazim. Kotu de olsa Mongolz Mongolz'dur.

Takimlar onlarin oyun tarzini analiz edip onlari alt etmis olabilir ama bizim takimda analize dair bir sey olmadigi icin her zamanki oyunun oynanacagi belliydi, yani gene oyun tarzlari bize ters diye yendiler.

Yani acikcasi o yuzden bana gore bu dort takimdan hicbirinden sans yoktu acikcasi, o yuzden sadece "HLTV bAkTık bEyLer MonGolz kÖtüymÜŞ" tarzı bi' analiz yerine (bunu sana soylemiyorum bu arada takim cidden boyle dusundu galiba.) daha önce oyun tarzına kaç kere ters gelip, kimsenin yenemediği ama senin yendiğin Vitality denenebilirdi. Yenilseydik de Vita'ya yenildik derdik en azindan ve bence sansimiz daha yuksekti.

Yani Mongolz secimi fena degildi degil muhabbet, Mongolz kotu ama oyun tarzlarinin her turlu bize ters oldugunu biraz olsun anlamak lazim. Kotu de olsa Mongolz Mongolz'dur.

Takimlar onlarin oyun tarzini analiz edip onlari alt etmis olabilir ama bizim takimda analize dair bir sey olmadigi icin her zamanki oyunun oynanacagi belliydi, yani gene oyun tarzlari bize ters diye yendiler.

Yani acikcasi o yuzden bana gore bu dort takimdan hicbirinden sans yoktu acikcasi, o yuzden sadece "HLTV bAkTık bEyLer MonGolz kÖtüymÜŞ" tarzı bi' analiz yerine (bunu sana soylemiyorum bu arada takim cidden boyle dusundu galiba.) daha önce oyun tarzına kaç kere ters gelip, kimsenin yenemediği ama senin yendiğin Vitality denenebilirdi. Yenilseydik de Vita'ya yenildik derdik en azindan ve bence sansimiz daha yuksekti.
Vita'nın ölüsü de harcar bizi, hem oyun olarak tersler hem de çok sağlam formları.

Vita'nın ölüsü de harcar bizi, hem oyun olarak tersler hem de çok sağlam formları.
Vita'nin olusu gecen seneki EF zamanlariysa gayet de yendik. Ayrica Legacy'e gene zorlandilar bu turnuva basi, onlarin da oyunu ters ve bak nasil zorlamislar. Biz Legacy'den katbekat daha iyi bir takimiz genel anlamda.

Son turnuva MOUZ cakip gonderdi, ondan onceki Major'de de son iki macta da harita verdiler. Ayrica bizim takim arena olmayinca daha kendi gibi oynuyor.

Biz bugun harita bile alamadik, oyle bakmak lazim.

Vita'nin olusu gecen seneki EF zamanlariysa gayet de yendik. Ayrica Legacy'e gene zorlandilar bu turnuva basi, onlarin da oyunu ters ve bak nasil zorlamislar. Biz Legacy'den katbe kat daha iyi bir takimiz genel anlamda.

Son turnuva MOUZ cakip gonderdi, ondan onceki Major'de de son iki macta da harita verdiler. Ayrica bizim takim arena olmayinca daha kendi gibi oynuyor.

Biz bugun harita bile alamadik, oyle bakmak lazim.
Vitality denk getirdin mi yeniyorsun ama denk getiremezsen +18 denemeler yapıyor üstünde.
Ayrıca firepower ve Utility kullanımı açısından belki de gelmiş geçmiş en iyi 2 takımdan birisi Efsane Astralis ile birlikte.
Legacy kısmına girmeyeceğim zira katılmamaları gereken yere katılmış takımlar.