SF26
Üstün
Bak bakayım takımın IGL'i kimmiş?Burada bir şey bilmeyen tek kişi sensin. Herkes sakin sakin fikrini belirtiyor, sanki sana sövmüşüz gibi kuduruyorsun. Emin ol XANTARES forumda olsa bu kadar takılmazdı bu yazılanlara.
Jer'in gelişi sonrası takımdaki rol dağılımı rahatlamış oldu. Jer geldiği gibi doğrudan IGL rolünü aldı, Xantares ve Woxic rahat oldukları rollere dönüp Wicadia gibi yaşının üstünde bir firepower ve Calyx gibi bir Anchor'un olduğu için Tier 4'ten bir anda T2-T1 hattına fırladın.
İlk yorumuma emoji atacak kadar okumuşsan aile büyüğüm olduğunu söylediğim kısmı da okumuşsundur.Akraban olduğunu bilmiyorum ki, niye sıkıntı olsun? Sana sadece “akraba mı oluyor?” diye sordum. Konuyu çarpıtma, adam akıllı ve tarafsız şekilde yaz. Bilip bilmediğini neye göre değerlendiriyorsun da bilmediğin konuda yorum yapıyorsun? Hayırdır, ağır bir şey mi dedik?
Tarafsız şekilde üstteki maçlarla beraber yazdım cevabımı, daha sert cevaplarım da yukarıda mevcut.
Dediğimi aynen tekrarlıyorum: Jer kadar iyi bir IGL ve Xantares kadar üst düzey bir firepowerı olan bir oyuncu bulursan İsmail abinin uçak biletini ben alacağım ve seninle beraber karşılayacağım.
Bunun en büyük sebebi de takımın rakiplerini analiz edecek vakti bulamıyor olması. Bunun yanında diğer T1 takımlar gibi analiz ekipleri yok takımın. Şu minik detayların turnuvalardaki farkını çok fazla hissediyoruz.Konunun bence kimseyle alakasi yok. Hicbir takim 11-1'den mac vermemeli, 8-4'ten 10-8 yaptigi maci da eco verip 13-11 kaybetmemeli. Bu takimda daha buyuk sikintilar ve disiplinsizlik var.