Peki.Cidden böyle düşünüyorum. 9 dolara Whopper falan yiyemiyorsun.
Detaylar
Kim cevapladı?Burak Birinci
Üstün
Ben Steam'den devam.
CanPatrioTic
Yetkin
Ben de Xbox Game Pass üyesiydim fakat iptal etmek durumunda kaldım. ₺309 benim için şu anda verilebilecek bir fiyat değil. Oyunların çıkışını bekleyip toplu halde almak daha yararlı olacak gibi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu dolara çevirip ''çok ucuz'' gösterme düşüncesi bana tamamen saçmalık geliyor. Dolara çevirdiğinde çok ucuzsa yurt dışında dolar kazanıp buraya harcamaya gelenler için çok ucuz. Adam orada 20 dolara aldığı şeyi burada 10 dolara alıyor çünkü. Bizim için durum öyle değil, bizim paramızın hiçbir değeri yok. Türkiye'de asgari ücret 506 dolara karşılık geliyor.
1 oyunun 3.000 TL olduğu ülkede birçok oyunun bulunduğu abonelik servisine 309 TL vermek mantıksız değil, o ayrı bir konu. Sorun bizim alım gücümüze göre pahalı olması.
Sırf CoD için çektirilen çileye bak getirmeseydiniz keşke.
- Makaleler
- 4
Bu sorun firmanın sorunu değil. Neden asıl şikayet etmeniz gereken yerlere, sorunun kaynağına şikayet etmek yerine mağduru kötülüyorsunuz ki?Bu dolara çevirip ''çok ucuz'' gösterme düşüncesi bana tamamen saçmalık geliyor. Dolara çevirdiğinde çok ucuzsa yurt dışında dolar kazanıp buraya harcamaya gelenler için çok ucuz. Adam orada 20 dolara aldığı şeyi burada 10 dolara alıyor çünkü. Bizim için durum öyle değil, bizim paramızın hiçbir değeri yok. Türkiye'de asgari ücret 506 dolara karşılık geliyor.
1 oyunun 3.000 TL olduğu ülkede birçok oyunun bulunduğu abonelik servisine 309 TL vermek mantıksız değil, o ayrı bir konu. Sorun bizim alım gücümüze göre pahalı olması.
Yazdığım mesajda ''bu sorun firmanın sorunu'' diye bir şey yazdım mı? Yazdığım yeri gösterir misiniz? Açık açık bizim paramızın hiçbir değeri yok yazdım.
Game Pass'i kötülediğim yok, mesajı okusaydınız ikinci paragrafta Game Pass'in bu fiyata mantıklı olduğunu, sorunun bizim alım gücümüzde olduğunu yazdım. Keşke mesajları önce tamamen okuyup sonra cevap verseniz. Tekrar yazayım: Game Pass'in bu kadar pahalı olmasının sebebi firma değil, paramızın değersiz olması. Paramızın değersiz olmasını sağlayan da açık ve net belli.
Evet söylediğiniz de yanlış değil, dolar bazında yurt dışına göre gayet ucuz ancak sorun şu ki bizim dolar kazancımız yurt dışının neredeyse çeyreği kadar. O yüzden 9 dolar çok ucuz demek yerine 9'u 34 ile çarpmanızı tavsiye ederim. Sonra da kazancınıza bölüp, aylık ne kadar alabildiğinize bakmanızı...
- Makaleler
- 4
O zaman mağdura değil, asıl soruna odaklanın. Siz özneleri kullanmasanız bile ne dediğiniz bellidir, Türkçe'de özellikle iki-üç kere okuman lazım. "Ben öyle bir şey demedim." demeniz bir argüman değildir.Yazdığım mesajda ''bu sorun firmanın sorunu'' diye bir şey yazdım mı? Yazdığım yeri gösterir misiniz? Açık açık bizim paramızın hiçbir değeri yok yazdım.
Game Pass'i kötülediğim yok, mesajı okusaydınız ikinci paragrafta Game Pass'in bu fiyata mantıklı olduğunu, sorunun bizim alım gücümüzde olduğunu yazdım. Keşke mesajları önce tamamen okuyup sonra cevap verseniz. Tekrar yazayım: Game Pass'in bu kadar pahalı olmasının sebebi firma değil, paramızın değersiz olması. Paramızın değersiz olmasını sağlayan da açık ve net belli.
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-