Detaylar
Kim cevapladı?Kabloyla bağlanıyor, herhangi bir kablo iş görür. Pille uğraşmazsınız, tek taktığınız pil upuzun gidiyor zaten.
İstasyon gerekmeden kabloyla kolun içindeyken mi şarj oluyor?Herhangi bir kablo iş görür.
Ben sizin yerinizde olsam şarj edilebilir pil alırım. Kablo ile şarj oluyor.
Evet. Ben öyle kullanıyorum.İstasyon gerekmeden kabloyla kolun içindeyken mi şarj oluyor?
Tavsiyem en az 2m bir kablo almanız. Şarjlı piller ise kumanda içinde şarj olmuyor. Bende de olmuyor. Zaten kablo ile bağlıyken de aslında pil kullanmıyor diyebiliriz. Kabloyla bağlıyken priz işareti çıktığında şarj oluyor gibi gözüküyor ama orada kablolu bağlantı gözüküyor. Kablo varken pilleri sökmek daha mantıklı. Hatta Microsoft bile olmaz demiş.
Son düzenleme:
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Series S kullanıyorum ama kontrolcü resmen pili sömürüyor. Şarjlı pil kullanıyorum. Önce pilin kendi şarj aletiyle şarj ederek kullanmayı denedim sonra kontrolcüye tip C kablosu bağlayarak kontrolcü üzerinden şarj etmeyi denedim. Çareyi pilleri çıkartıp yanıma bir uzatma kablosu çekip kontrolcüyü tip C ile prize bağlayarak oynamakta buldum.
Konu sahibinin sorusuna cevap olarak da herhangi bir kabloyu kullanabilirsiniz. Ben telefonun şarj kablosunu kullanıyorum.
Konu sahibinin sorusuna cevap olarak da herhangi bir kabloyu kullanabilirsiniz. Ben telefonun şarj kablosunu kullanıyorum.
Kontrolcüyü prize bağlama ne alaka?Series S kullanıyorum ama kontrolcü resmen pili sömürüyor. Şarjlı pil kullanıyorum. Önce pilin kendi şarj aletiyle şarj ederek kullanmayı denedim sonra kontrolcüye tip C kablosu bağlayarak kontrolcü üzerinden şarj etmeyi denedim. Çareyi pilleri çıkartıp yanıma bir uzatma kablosu çekip kontrolcüyü tip C ile prize bağlayarak oynamakta buldum.
@Alperen Arslan bu şekilde harici adaptörü kullanmak zarar da verebilir. Bunlar için satılan kitlerden de alabilirsiniz.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Düz kontak yapmaktan bahsetmiyorum tabii ki de. Prize bağlamak derken kontrolcüyü çalıştırmak için telefonumun şarj aletini kullanıyorum demek istemiştim.
Telefonumun adaptörünün düşük akım özelliği de var. Bir problem olacağını düşünmüyorum.@Alperen Arslan bu şekilde harici adaptörü kullanmak zarar da verebilir. Bunlar için satılan kitlerden de alabilirsiniz.