Detaylar
Kim cevapladı?Hellmonger
Becerikli
FPS kilidini mi kaldırdın? 60 FPS de oynamazsan açarsan 120 180 oyunun fizik motoru bozulur böyle her şeyi uçarak yaparsın bu oyunda FPS arttıramazsın mod vardı bunun için ama oda daha güncellenmedi çalışmıyor 3 tane mod yükleniyor 2 tanesi güncel değil.
Üçlü ara bellkeleme açık yaptım bidedüşey senkrozizasyon açık yaptım 60 fps sabit nasıl yaparım pekiFPS kilidini mi kaldırdın? 60 FPS de oynamazsan açarsan 120 180 oyunun fizik motoru bozulur böyle her şeyi uçarak yaparsın bu oyunda FPS arttıramazsın mod vardı bunun için ama oda daha güncellenmedi çalışmıyor 3 tane mod yükleniyor 2 tanesi güncel değil.
Hellmonger
Becerikli
Zaten direk kapalı geliyor oyun bir şey yapılmasına bile gerek kalmaması lazım ama.
Belgelerim my Games kısmına girip orada Fallout 4 klasörüne girince Fallout4prefs notepad ine girip.
İpresentınterval = 1 olmalı 0 değil bunu kontrol et.
Belgelerim my Games kısmına girip orada Fallout 4 klasörüne girince Fallout4prefs notepad ine girip.
İpresentınterval = 1 olmalı 0 değil bunu kontrol et.
Hellmonger
Becerikli
Vallahi yeni anniversary olayı geldi bende oyundan çıkarken kilitleniyor Görev Yöneticisi'nden kapatıyorum hatta yeniden indirdim dün gece ama Steam versiyonu bilmiyorum muhtemelen bozmuş olabilirler kimse memnun değil.
Aklıma gelen son şey MSI Afterburner ile indirdiğimiz RivaTuner statictic ile FPS sabitleyebilirsin.
Sol tarafta altta add var oradan oyunu seçeceksin klasörünü bulup fallout.exe sonra sağda frametime limit var orayı 60 yapacaksın.
Olması lazım.
Aklıma gelen son şey MSI Afterburner ile indirdiğimiz RivaTuner statictic ile FPS sabitleyebilirsin.
Sol tarafta altta add var oradan oyunu seçeceksin klasörünü bulup fallout.exe sonra sağda frametime limit var orayı 60 yapacaksın.
Olması lazım.
Ben
Ben şimdi Epic Games'den satın aldım oradan bir deneyeyim bakalım orada aynı sorun olacak mı?
Arkadaşım oynuyor hiçbir sıokıntısı yok bende oluyor böyle sorun yoksa bilgisayarımda eksik dosya mı var anlamadım.
Format atmayı düşünüyorum ama oyunlarım malum çok GB tekrar indirmek zaman alacak. Bir Epic Games'de deneyeyim burada bir sorun çıkacak mı bir bakim.
Vallahi yeni anniversary olayı geldi bende oyundan çıkarken kilitleniyor Görev Yöneticisi'nden kapatıyorum hatta yeniden indirdim dün gece ama Steam versiyonu bilmiyorum muhtemelen bozmuş olabilirler kimse memnun değil.
Olması lazım.
Eki Görüntüle 201334
Ben şimdi Epic Games'den satın aldım oradan bir deneyeyim bakalım orada aynı sorun olacak mı?
Arkadaşım oynuyor hiçbir sıokıntısı yok bende oluyor böyle sorun yoksa bilgisayarımda eksik dosya mı var anlamadım.
Format atmayı düşünüyorum ama oyunlarım malum çok GB tekrar indirmek zaman alacak. Bir Epic Games'de deneyeyim burada bir sorun çıkacak mı bir bakim.
o program var beende dediğğini açtım fallout4.exe ekledim ama oyunda 60 fps sabitlenmedi nasıl sabitlicem söyler misin bu arada aynı sorun epic games de de varVallahi yeni anniversary olayı geldi bende oyundan çıkarken kilitleniyor Görev Yöneticisi'nden kapatıyorum hatta yeniden indirdim dün gece ama Steam versiyonu bilmiyorum muhtemelen bozmuş olabilirler kimse memnun değil.
Olması lazım.
Eki Görüntüle 201334
Son düzenleme:
Hellmonger
Becerikli
Yandakini 60 yaptın mı? Bak orada frametime limit var fotoğraf da sağ tarafta kalıyor.
Eğer tekrar olmuyorsa belgelerim my Games'deki Fallout klasörünü sil baştan çıksın anlamadım nasıl olmaz yani default indirdiğin sürece açık gelmiyor ki! Sen ilk oyunu satın alıp indirdiğinde bir ayar falan yaptın mı? Yani çünkü ben bile geçen indirdim yeniden oyunu direk 60 sabit geliyor
Belgelerim my Games Fallout 4 klasörünü sil.
Sonra oyuna gir ve geri çık.
Yine aynı klasöre gir bak Fallout4prefs notepad ile
iPresentInterval=1 bu oranı tekrar 1 yap. 1 ise kalsın.
NVIDIA Appden yaptığın ayarları resetle. Geri düzelt veya.
Sadece bu dediğim programı yap.
eğer buda olmazsa
nvidia control paneline gir
orada maximun fps var
onu açıp 60 yap
Eğer tekrar olmuyorsa belgelerim my Games'deki Fallout klasörünü sil baştan çıksın anlamadım nasıl olmaz yani default indirdiğin sürece açık gelmiyor ki! Sen ilk oyunu satın alıp indirdiğinde bir ayar falan yaptın mı? Yani çünkü ben bile geçen indirdim yeniden oyunu direk 60 sabit geliyor
eğer buda olmazsa
orada maximun fps var
onu açıp 60 yap
Son düzenleme:
yaptım oldu düzeldi bu seferde ilk sahnede nükller saldırı sireni çalıyor sonra yolda ilerlerken askerin ordan sağ dönüyoz ve döndükten 5-6 adım sonra oyundan direk atıyor bunun nedenini biliyor musunYandakini 60 yaptın mı? Bak orada frametime limit var fotoğraf da sağ tarafta kalıyor.
eğer buda olmazsa
orada maximun fps var
onu açıp 60 yap
Eki Görüntüle 201655
Hellmonger
Becerikli
Yaptım oldu düzeldi bu sefer de ilk sahnede nükller saldırı sireni çalıyor sonra yolda ilerlerken askerin oradan sağ dönüyoz ve döndükten 5-6 adım sonra oyundan direk atıyor bunun nedenini biliyor musun?
Bilmiyorum maalesef oyun şu an çok sorunlu bu yeni creations geldiğinden beri bozulmuş sanırım Update beklemek gerekecek