ornitorenk

Uzman
Yoksa devri bitti mi? Pek anlamam konsol işlerinden ama Oğuz Sasi'nin Xbox Series S konsolu vardı galiba onu satıp PS5 almış. Xbox Series S çıkalı da uzun bir zaman oldu galiba ne diyorsunuz hala alınır mı? Yoksa PS5'e yönelmek daha mı mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2.5 yıldır kullanıyorum şu ana kadar isteyipte oynayamadığım oyun olmadı, en son İndiana Jones oynadım. 60 FPS sabit sorunsuz oynatıyordu, gayet güzel alet ama alacaksan 2. ellere bakabilirsin.

2.5 yıldır kullanıyorum şu ana kadar isteyipte oynayamadığım oyun olmadı, en son İndiana Jones oynadım. 60 FPS sabit sorunsuz oynatıyordu, gayet güzel alet ama alacaksan 2. ellere bakabilirsin.

Hocam 2.5 yıl önce olsam alırdım zaten de 2.5 yıl geçmiş sonuçta.

Yoksa devri bitti mi? Pek anlamam konsol işlerinden ama Oğuz Sasi'nin Xbox Series S konsolu vardı galiba onu satıp PS5 almış. Xbox Series S çıkalı da uzun bir zaman oldu galiba ne diyorsunuz hala alınır mı? Yoksa PS5'e yönelmek daha mı mantıklı?
Satmamış duruyor göstermişti.

Hocam 2.5 yıl önce olsam alırdım zaten de 2.5 yıl geçmiş sonuçta.

Hem soru soruyorsun hem sorduğun soruya kendin cevap veriyorsun. 2.5 yıl geçtiyse almayın o halde. Sorunun cevabını vermişsin zaten. Adam güncel olarak kullanıyor cihazı, daha yeni sorunsuz oynadım bitirdim demiş yani alınabilir demeye getiriyor.

Hem soru soruyorsun hem sorduğun soruya kendin cevap veriyorsun. 2.5 yıl geçtiyse almayın o halde. Sorunun cevabını vermişsin zaten. Adam güncel olarak kullanıyor cihazı, daha yeni sorunsuz oynadım bitirdim demiş yani alınabilir demeye getiriyor.

Vallahi hocam arkadaşın yanıtı görünce 1-2 dakika duraksadım idrak etmeye çalıştım, çok sağ ol benim yerime cevap verdiğin için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçene bağlı. Şu an hala en ucuz yeni nesil konsol fakat GTA 6'da falan ne olur bilemem. Benim önerim bütçen varsa PC alman yönünde olur. İlla konsol alacağım diyorsan da PS5 Slim modellerine falan yönelebilirsin yurt dışında uygun fiyatlı da bulabilirsin.

İşte beklediğim cevap bu. Xbox Series S'in güncel olarak zaten sıkıntısız bir konsol olduğunu biliyorum ama çıkalı bir hayli zaman oldu. Bundan 2.5 yıl sonrası için bu konsolun geleceği güncel oyunlar açısından asıl olur mesela GTA 6 gibi soru işareti olmuştu kafamda. Şu an iyi olması ileride de çok iyi olacağı anlamına gelmiyor.