PS5'in bile GTA 5'i zor çalıştıracağı konuşulurken Series S bence çok umutlanmasin. Açar mı? Açar, ancak iyi bir performans alamazsınız.İşte beklediğim cevap bu. Xbox Series S'in güncel olarak zaten sıkıntısız bir konsol olduğunu biliyorum ama çıkalı bir hayli zaman oldu. Bundan 2.5 yıl sonrası için bu konsolun geleceği güncel oyunlar açısından asıl olur mesela GTA 6 gibi soru işareti olmuştu kafamda. Şu an iyi olması ileride de çok iyi olacağı anlamına gelmiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?ornitorenk
Uzman
Hem soru soruyorsun hem sorduğun soruya kendin cevap veriyorsun. 2.5 yıl geçtiyse almayın o halde. Sorunun cevabını vermişsin zaten. Adam güncel olarak kullanıyor cihazı, daha yeni sorunsuz oynadım bitirdim demiş yani alınabilir demeye getiriyor.
Adam 2.5 yıldır sıkıntısız oynuyorum alınır demiş fakat bu 2.5 yıl geçmişte kalmış sonuçta. 2.5 yıl önce bu konsol çıkalı 1.5 yıl falan olmuştu zaten. O zamanın şartları ile şimdiki şartlar bir mi? Şimdi 4.5 yıl oldu. Zaman geçtikçe bunlar da eskiyor haliyle. Benim sorduğum soru konsolun 4-5 yıllık geleceği aslında.
Bold Pilot
Uzman
Ben de öyle düşünüyorum açıkçası Series S'te Gta 6 pek mümkün durmuyor. Hadi çıkardılar diyelim 20-30 fps arası gelip gider iyi bir deneyim olmaz. Aynı Cp77'in ilk başta Ps4 için çıkması gibi. Sonradan kaldırdılar platformdanPS5'in bile GTA 5'i zor çalıştıracağı konuşulurken Series S bence çok umutlanmasin. Açar mı? Bir ihtimal, ancak iyi bir performans alamazsınız.
@ornitorenk ileriye dönük asla alınmaz Series S.
Alacaksaniz da ithalatçı garantili olarak alın. 13.964 TL şu anda. Microsoft garantilisi 15 bin TL.
BenBirCevizAgaciyim
Uzman
Adam gibi bilgisayar toplayacak imkanlara sahip bir insanın alması hala mantıklı olmayan cihazdır. İmkan yoksa alınır, gamepass falan filan ile ucuz oyun oynatma kapasitesine sahiptir.
Grafik takıntın yoksa alınır. Konsol konumlandırma olarak PS4 ve One jenerasyonuna daha yakın. Güncel konsollara nazaran daha kötü ve bulanık bir görüntü kalitesi oluyor tabii her oyunda değil belli başlı oyunlarda. Yurt dışında olsak ve konsollar halihazırda ucuz olsa Series S önermezdim ama Game Pass+Series S oyun oynamanın en ucuz yolu gibi duruyor günümüz Türkiye'si için.
Bold Pilot
Uzman
Grafik takıntın yoksa alınır. Konsol konumlandırma olarak PS4 ve One jenerasyonuna daha yakın. Güncel konsollara nazaran daha kötü ve bulanık bir görüntü kalitesi oluyor tabii her oyunda değil belli başlı oyunlarda. Yurt dışında olsak ve konsollar halihazırda ucuz olsa Series S önermezdim ama Game Pass+Series S oyun oynamanın en ucuz yolu gibi duruyor günümüz Türkiye'si için.
Hocam bir de bu 6 yıllık oyun için bile bu durumda. Güncel ve gelecek oyunlarda çok daha kötü durumdadır muhtemelen. Ancak bütçe yoksa alınmalı Series S.
Alınır.
Alınır tabi ki niye alınmasın? GTA konusunda kimseye inanma. Rockstar bu oyunu Series S'e duyurduysa en kötü ihtimalle 1080p 30 fps çalışacaktır ki aynı şekilde PS5 Pro da da böyle çalışacak. Şu an yüksek PC'lerin kasım kasım kasıldığı Indiana Jones ve Stalker 2'i bu alet 60 fps oynatabiliyor hani. Bütçen varsa ikinci elden temiz bir tane kap derim.
Hocam bir de bu 6 yıllık oyun için bile bu durumda. Güncel ve gelecek oyunlarda çok daha kötü durumdadır muhtemelen. Ancak bütçe yoksa alınmalı Series S.
RDR2 optimize değil. Yeni çıkan oyunlar optimize olmak zorunda. GTA PS3 ayarında çıkacaktır en kötü