Xbox'ın resmi hesabının altına gelen yorumlar.

Dilediğin kadar üsttekilerine dert anlatmaya çalış, adam "ben oyunlarımı aldım, yaza kadar da devam ediyor aboneliğim, sonra vedalaşacağım." deyip konu sahibine "ya zam geldiği için satma Xbox'ını." diyecek kadar ne düşündüğünü bilmiyorlar. Bu zammın ve değişen sistemin ne kadar kötü olduğunu, konsol satmaya sebep olduğunu herkes biliyor ama bunlar bilmiyor o yüzden hiç uğraşma dostum.
Ben o vatandaşı görmezden gelme yapmıştım. O yüzden görmemişim mesajların çoğunu. Sen yanıtlayınca gördüm. Xbox için başka bir şey derler, sonraki X harfini değiştiriler. 360 devrinden beri aynıdır.

Konsol savaşları diyor da hani DS2 nerede? Spider Man 2 çıktı mı bilmiyorum ama o da PS Exc. 😂

Ben o vatandaşı görmezden gelme yapmıştım. O yüzden görmemişim mesajların çoğunu. Sen yanıtlayınca gördüm. Xbox için başka bir şey derler, sonraki X harfini değiştiriler. 360 devrinden beri aynıdır.

Konsol savaşları diyor da hani DS2 nerede? Spider-Man 2 çıktı mı bilmiyorum ama o da PS exc. 😂

O dönemler biteli çok oluyor, şu an tepkiler de çığ gibi büyüyor. Hani "Xbox'ı nasıl batırırsın? Bu abonelik sistemini nasıl insanlara düşman edersin?" deseler bana bugün alınan bu facia kararları anlatırdım herhalde.

Konsol savaşları diyor da hani DS2 nerede? Spider-Man 2 çıktı mı bilmiyorum ama o da PS exc. 😂

Konsol savaşları yok evet, PS ve Xbox iş birliği yapmaya başladı çoğu oyun için. Halen aynı konuyu konuşuyorsunuz, pes.

O dönemler biteli çok oluyor, şu an tepkiler de çığ gibi büyüyor. Hani "Xbox'ı nasıl batırırsın? Bu abonelik sistemini nasıl insanlara düşman edersin?" deseler bana bugün alınan bu facia kararları anlatırdım herhalde.

Allah aşkına zam yapılan bir platformun haberinin altına gelmeyen kötü yorum var mı? Güldürmeyin lütfen, her platform illaki zam yapacak üyeliklerine.

Son düzenleme:
Allah aşkına zam yapılan bir platformun haberinin altına gelmeyen kötü yorum var mı? Güldürmeyin lütfen, her platform illaki zam yapacak üyeliklerine.

2 ay sonra PS zam yapacağı zaman aynı arkadaş "PS'leri satın Xbox'a hurraa" yapacak sonra Xbox zam yapacak bu sefer PS'ye yollayacak herkesi, aksi fikir söyleyen herkesle de dalga geçecek. Kapalı ekosisteme giren ve abonelik kanserine bulaşan herkesin firmalar tarafından sömürüleceği gerçeğinin farkında değiller maalesef. Sömürülmek istemiyorsanız yol Xbox'ya da PS almak değil direkt olarak abonelik sistemi dayatan, kapalı pazaryeri olan cihazları kullanmamak ya da kırdırmak. Başka yol yok.

2 ay sonra PS zam yapacağı zaman aynı arkadaş "PS'leri satın Xbox'a hurraa" yapacak sonra Xbox zam yapacak bu sefer PS'ye yollayacak herkesi, aksi fikir söyleyen herkesle de dalga geçecek. Kapalı ekosisteme giren ve abonelik kanserine bulaşan herkesin firmalar tarafından sömürüleceği gerçeğinin farkında değiller maalesef. Sömürülmek istemiyorsanız yol Xbox'ya da PS almak değil direkt olarak abonelik sistemi dayatan, kapalı pazaryeri olan cihazları kullanmamak ya da kırdırmak. Başka yol yok.

Öyle bir sistem veya firma yok maalesef, şu anlık durum bu. Şahsen gayet memnunum Xbox almaktan şu an. Yakın zamanda yeni bir konsol çıkarırlarsa alırım, çıkarmazlarsa PS5 Pro'ya kayacağım.

Konsol savaşları yok evet, PS ve Xbox iş birliği yapmaya başladı çoğu oyun için. Halen aynı konuyu konuşuyorsunuz, pes.

İyi ki tartışmayın demiştim. :(

Göz ardı ettim ne anlatmaya çalışıyorlarsa umurumda bile değil.

Bak tekrar söylüyorum, adam "ben oyunlarımı aldım, yaza kadar da devam ediyor aboneliğim, sonra vedalaşacağım." deyip sana "ya zam geldiği için satma Xbox'ını." diyor, mantığı yok yani. Ben mantığı olan adamla tartışırım.

@Ella Freya yorum sahibinin dediğini de yapsan müthiş bir olay olur, satıp para ekleyip PS5 alsan da yeni bir tecrübe olur senin için.

Konu bütünlüğü bozulmasın, önerilerimizi yaptık iyi forumlar.

Arkadaşlar ragebait atıyor bana :(( ben fikrimi belirttikçe hor görülüyorum gibi.

Vallahi bu zam beni çok üzdü belki Microsoft bu tepkilerden sonra fiyatı düşürür ama zannetmiyorum XSS'den devam edeceğim ama baktım olmuyor satarım iyi PC alır yanına da PS4 çeker devam ederim PS4 SLI'min tasarımı çok hoşuma gidiyor PC yanında kalır ara ara oynarım. Ama dediğim gibi XSS'den devam ederim çok canımı sıkarsada satarım gider.

Göz ardı ettim ne anlatmaya çalışıyorlarsa umurumda bile değil.

Bak tekrar söylüyorum, adam "ben oyunlarımı aldım, yaza kadar da devam ediyor aboneliğim, sonra vedalaşacağım." deyip sana "ya zam geldiği için satma Xbox'ını." diyor, mantığı yok yani. Ben mantığı olan adamla tartışırım.

@Ella Freya yorum sahibinin dediğini de yapsan müthiş bir olay olur, satıp para ekleyip PS5 alsan da yeni bir tecrübe olur senin için.

Sanırım engellendim forumda, ilk kez yaşıyorum. Oysaki tamamen nazik bir dil ile anlatmıştım tüm dediklerimi. Garip.

@baysigma özel oyunları oynadıysanız hangisi size daha güzel geliyorsa onu alın, bir fark olmaz. Hangi kol hoşunuza gidiyor, hangi görünüş hoşunuza gidiyor vs. ben olsam Xbox alırdım, tamamen daha çok hoşuma gittiği için. Ve abonelik sistemindeki oyunları sevdiğim için.