Hele ki Türkiye'de Xbox, PS'ten daha iyi bir seçenek.
Sadece parasından dolayı öyle diyorsun. Xbox güvenli değil. Yarın desteği kesilebilir ve hiçbir şey yapamazsın. Bunun Microsoft'ta bir huya dönüştüğünü anlatmaya çalışıyorum sana. PS'in sırtı yere gelmez.

Sadece parasından dolayı öyle diyorsun. Xbox güvenli değil. Yarın desteği kesilebilir ve hiçbir şey yapamazsın. Bunun Microsoft'ta bir huya dönüştüğünü anlatmaya çalışıyorum sana. PS'in sırtı yere gelmez.
Baya fanboy talk oldu dostum. İyi günler. Xbox alınmaz haklısın yıllardır uğraştıkları şey, milyonlar harcadıkları oyun firmalarına rağmen yarın desteği kesilebilir.

Baya fanboy talk oldu dostum. İyi günler. Xbox alınmaz haklısın yıllardır uğraştıkları şey, milyonlar harcadıkları oyun firmalarına rağmen yarın desteği kesilebilir.
Yahu ne desem fanboy diyorsunuz ben bu işi anlamadım. Görürsün "dostum". Xbox'ın çok ömrü kalmadı. Mali olarak batacak. Bu bir gerçek ve göremiyorsunuz.

Esenlikler,

Saudi'den konsol getirtme imkanım var. Sizce hangisini almalıyım dostlar? Xbox SXD 2500SAR, PS5SD 1900SAR, PS5 PROD 3200SAR (PS5Pro almak istemiyorum ek kol ile pahalı oluyor.)

Sony özel oyunlarını seviyorum ancak Game Pass'in daha ucuza daha çok oyun sunması özel oyuna değer mi dedirtiyor.

Kol açısından ise DualSense kullanıyordum ve tam bana göre bir kol idi. Xbox Duke ve 360 kontrolculeri harici butun Xbox kontrolculeri elime tam oturmadı.

Game Pass Deluxe'un daha ucuz, cross platform olması ve çok daha iyi kutuphaneye sahip olması Yuzu'den arada kaldım. Yoksa direkt PS5 SD + Pink kol + 12 month PSN Extra alacağım.

(NOT-OYUN TAKASI YAPACAGIM, DIJITAL DUSUNMUYORUM!)
Ürünler mantıksız :D

2500 SAR: 25.850 TL
Ama ürün Türkiye'de 24.400 TL.

Hatta Sahibinden'de daha ucuza bulursunuz esnaflardan.

PS5 diskli ise 3.000 daha ucuz, belki mantıklı olabilir.

PS5 Pro ise 2.000 TL daha ucuz sadece. Onu da esnaftan alsan aynı paraya gelir zaten.

Ürünler mantıksız :D

2500 SAR: 25.850 TL
Ama ürün Türkiye'de 24.400 TL.

Hatta Sahibinden'de daha ucuza bulursunuz esnaflardan.

PS5 diskli ise 3.000 daha ucuz, belki mantıklı olabilir.

PS5 Pro ise 2.000 TL daha ucuz sadece. Onu da esnaftan alsan aynı paraya gelir zaten.
Haklısınız ancak attıgınız urun digital surum yalnız.

Elimde hazır SAR olduğundan şuan ordan getirmeyi dusunuyorum.