utopianwhale

Çalışkan
Merhaba, Xbox X veya PS5 bakıyorum hangisini önerirsiniz? Gönlüm oyunlar sebebiyle PS5'e kayıyor ama yeni Slim'ler ısınıyormuş veya sesli çalışıyormuş diye duydum ne kadar doğru bilemem. PS5'te çok fazla model var ve bazı modeller sıkıntılıymış bu sebeple Xbox'a yönelmedim değil açıkçası. Halihazırda zaten bir bilgisayarım var yani Xbox almak mantıklı gelmiyor. Eğer PS5 önerirseniz hangi modeli önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

PS5 Slim'in sorunlu modeli yok. Dediğiniz olay kalın kasa düz ilk çıkan PS5'lerde vardı. Slim alirsaniz hangisi gelirse gelsin sorunsuz şu anda.

Slim kasalar ısınmıyor veya PS4 gibi de sesli çalışmıyor ayrıca. Slim kullaniyorum aktif olarak.

Bu tamamen fiyata ve beklentilere bağlı bir durum. Eğer gerçekten uygun fiyata 2. el bir Xbox Series X bulursanız kesinlikle şans verilebileceğini düşünüyorum ama güncel piyasada PS5'ten şaşmak için bir sebep göremiyorum. Microsoft bile Xbox'u saldı...

Merhaba, Xbox X veya PS5 bakıyorum hangisini önerirsiniz? Gönlüm oyunlar sebebiyle PS5'e kayıyor ama yeni Slim'ler ısınıyormuş veya sesli çalışıyormuş diye duydum ne kadar doğru bilemem. PS5'te çok fazla model var ve bazı modeller sıkıntılıymış bu sebeple Xbox'a yönelmedim değil açıkçası. Halihazırda zaten bir bilgisayarım var yani Xbox almak mantıklı gelmiyor. Eğer PS5 önerirseniz hangi modeli önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Hocam her iki cihazıda kullandım ve PS tarafını daha çok beğeniyorum. Oyunları çok güzel, PS Plus zamlanmış olsa da hala gideri var.
Benim tercihim PS tarafından olurdu. Bilgisayarınız varsa Xbox bence tercih edilmemeli.

Son düzenleyen: Moderatör:

PS5 serisinin tek sorunlu modeli CFI 10XX (Fat kasa) yani ilk sürüm. CFI 11XX (Fat kasa) ve sonrası tüm seriler fabrika kaynaklı kronik bir soruna sahip değil.

Bir buçuk sene Series X kullandım, aktif olarak şu an PS5 Pro kullanıyorum ama Slim modeli de 5 ay gibi bir süre kullandım.

Series X PS5 Slim'den daha güçlü bir konsol ama oyun yok. PS5 tarafı o yönde çok kuvvetli. Ayrıca Game Pass Ultimate en doğru seçenekken kendisinin fiyatı 800 lira. Rakibi PS Plus yarısı fiyatına. Eskisi gibi iyi oyunda gelmiyor. Kontrolcü açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum Xbox'ın ama teknolojik açıdan DualSense daha iyi özelliklere sahip.

Ben PS5 Slim ithalatçı garantili olarak sıfır almanı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 Slim sıfır olarak aldım ve yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Herhangi bir ses vb sorun yaşamadım.