inan749

Uzman
İyi günler. Uzun süredir istediğim Xbox Series X'i satın aldım. Kutu açılımını vs kendim yaptım. Yalnız kutu açarken içerisinden Power Your Dreams yazılı, Xbox etrafına sarılı kağıt çıkmadı. Kutumun arkasında Starfield resmi var. Acaba üretim ile alakalı mı? Cihazda herhangi bir açılma vs görmedim. Bu durumu yaşayan başkaları da var mıdır? Ayrıca arkadaşıma da aynı yerden, bu sefer arkasında Forza Horizon logolu olan kutudan aldık. Garantileri Microsoft onaylı ve sıfır gözukuyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241108_094533_WhatsApp.webp
    Screenshot_20241108_094533_WhatsApp.webp
    85,6 KB · Görüntüleme: 92
İyi günler. Uzun süredir istediğim Xbox Series X'i satın aldım. Kutu açılımını vs kendim yaptım. Yalnız kutu açarken içerisinden Power your dreams yazılı, Xbox etrafına sarılı kağıt çıkmadı. Kutumun arkasında Starfield resmi var. Acaba üretim ile alakalı mı? Cihazda herhangi bir açılma vs görmedim. Bu durumu yaşayan başkaları da var mıdır? Ayrıca arkadaşıma da aynı yerden, bu sefer arkasında Forza Horizon logolu olan kutudan aldık. Garantileri Microsoft onaylı ve sıfır gözukuyor.

Muhtemelen iade üründür.

Aynısını yaşamış biri. Kutunun daha önceden açılmadığına emin misiniz?

Yok kutuyu ben açtım kurduğum gün garantisi başladı. Reddit'te buna benzer bir konu buldum orada haziran 2024 üretiminden sonraki cihazlarda bunu kaldırdılar tarzında biri yorum atmış ama net olarak kimselerden böyle bir konu duymadım.