İngiltere, KnownHost. Daha doğrusu EU sunucu ama tam konuma bakmadım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
İngiltere, knownhost. Daha doğrusu EU sunucu ama tam konuma bakmadım.
Hocam Türk firmalarına neden bakmadınız?
- Makaleler
- 24
Çoğunun uptimeları rezalet. Recep Baltaş'ın nedenini bilemem ama ben bir daha Türk hosting firmalarına çöp dahi emanet etmem.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.
Türkiye'deki hosting rezaleti için özel klasörüm var. Ali, Technopat'ta bunu açıklamama izin vermemişti. Eh, burada artık başımda bir "Ali" olmadığına göre istediğim gün açıklarım yaşadığım rezaletleri.
Türkiye'deki hosting rezaleti için özel klasörüm var. Ali, Technopat'ta bunu açıklamama izin vermemişti. Eh, burada artık başımda bir "Ali" olmadığına göre istediğim gün açıklarım yaşadığım rezaletleri.
- Makaleler
- 10
Anladım hocam. Dediğiniz firmanın fiyatları bana tuzlu geldi o yüzden sordum.
Çoğunun uptimeları rezalet. Recep Baltaş'ın nedenini bilemem ama ben bir daha Türk hosting firmalarına çöp dahi emanet etmem.
Benim ufak tefek işlerimi görüyorlar bana yetiyor.
Anladım hocam. Dediğiniz firmanın fiyatları bana tuzlu geldi o yüzden sordum.
Her işi ben yapacağım derseniz uygun:
VPS Hosting - Affordable Plans | KnownHost
VPS hosting is a very popular choice for many web site owners since it offers the advantages of a dedicated server but at an affordable cost.
A
agg1401
Ziyaretçi
@Recep Baltaş hocam konuyu merakla bekliyorum. Türk firmaları daha SSH desteği sağlamıyor. Ayrıca resmen insanları kazıklamak üzerine kurulu bir sistemleri var. Bende güvenmiyor ve para vermiyorum.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Shared hosting paketlerinde genelde SSH desteği olmuyor ama VPS paketlerinde tabi ki SSH sunuluyor.
- Makaleler
- 7
@Recep Baltaş
Eğer sunucu değiştirirseniz kesin buradan alın. Aylık 50 Euro olan bile işinizi çokça görür. Hem trafik hem özellik bakımından. Ben 5 yıldır kullanıyorum bir iki kere anca downtime yaşamışımdır.
Eğer sunucu değiştirirseniz kesin buradan alın. Aylık 50 Euro olan bile işinizi çokça görür. Hem trafik hem özellik bakımından. Ben 5 yıldır kullanıyorum bir iki kere anca downtime yaşamışımdır.
Konuyu yeni gördüm, haberin gelmesi iyi olmuş, şimdiden kolay gelsin. 
Yeni konular
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli