Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır masaüstü bilgisayarımda oyun oynamıyordum, CS 2'yi de hiç denemediğim için yüklemek istedim. Sistem oyunu rahatlıkla kaldırmasına rağmen çok ciddi drop yiyor. Kaynak kullanımına baktığımda anormal bir durum yok, bu sorun sadece bu oyunda oluyor. Diğer oyunlarda herhangi bir sorun yaşamadım. Oyun içinde 250-300 FPS değerlerini görürken bir anda 0'a düşüyor, sonra geri 250-300 oluyor. Ayrıca mouse imlecinde ve seste takılma oluyor. Sadece CS 2'de olan bu problem için ne önerirsiniz?

Sistem Özellikleri:
İşlemci: Intel Xeon E5 2690 V2 10 Core / 20 Thread
Anakart: Huananzhi X79-6M Anakart
RAM: Samsung M393 8x4 32 GB ECC RAM
Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX RX 570 8 GB O.C.
SSD: Seagate FireCuda 510 NVMe

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun bozuk hocam, R5 5600 ve RX 580 ile denediğimde ciddi ciddi 5 6 saniye süren droplar yiyordum. Ekran kartını 1070 ile değiştim drop sorunu çözüldü ama oyun çok kötü.
Hackintosh kurmayı planladığım için AMD ekran kartı almıştım, sonra Macbook Air alınca anlamı kalmadı. Onda oyun oynayamadığım için bu sistemi satmadım ama basit bir CS'yi de oynayamıyorsam ne anladım bu işten ben..
Yeni yüklediysen biraz oyna düzelir Shader Cache yapıyor.
2-3 el oynamayı denedim ama oynanacak gibi değil, ana menüde de dediğim sorun var.

Bende de 2680V2 ile bir kere olmuştu sonra düzeldi yağ gibi akıyordu, update bekle ondan sonra da aynı şekilde devam ederse sil gitsin.

Hackintosh kurmayı planladığım için AMD ekran kartı almıştım, sonra MacBook Air alınca anlamı kalmadı. Onda oyun oynayamadığım için bu sistemi satmadım ama basit bir CS'yi de oynayamıyorsam ne anladım bu işten ben.

2-3 el oynamayı denedim ama oynanacak gibi değil, ana menüde de dediğim sorun var.

Boş ver hocam düzgün FPS alsan bile mekanikleri iğrenç, CS:GO çakması bir oyun oynuyor gibi oluyorsun. CS:GO'dan devam.