Detaylar
Kim cevapladı?ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Tamam hocam gigabyte gaming oc modelinden devam o halde. Teşekkür ettim tekrardan.
KaraBeyyy
Becerikli
Hocam arkadaş iptal edip Hepsiburada'dan TUF alsın mı? Alabilir durumu var. 39.500 TL 9 taksit vade farksız.
Hocam Hepsiburada premium (satıcı İncehesap) ile o fiyata geliyor herhalde ama yorumlarına bir bakın 9070XT alıp 3 kişi aynı yorumu yazmış 9070 düz versiyonunu yollamışlar ben de cuma günü indirimi ile ASUS TUF 9070XT aldım işlemci ile aynı gün sipariş ettim 4 dakika ara ile işlemci elimde ama kart hala kargoya verilmedi ve fiyatı şu an kendi sitesinde 38899TL, 2-3 saat önce 42K ya çıkarmışlardı sonra 39.5k yapmışlardı fiyat sürekli oynadı bugün. Umarım bana sorunsuz gelir.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam satıcı Hepsiburada idi ama iptal etmedi arkadaş. Zaten sıkıntı yaşarsa Hepsiburada 'da mağdur olacağını sanmam, umarım sorunsuz gelir size de hocam.Hocam Hepsiburada premium (satıcı İncehesap) ile o fiyata geliyor herhalde ama yorumlarına bir bakın 9070XT alıp 3 kişi aynı yorumu yazmış 9070 düz versiyonunu yollamışlar ben de cuma günü indirimi ile ASUS TUF 9070XT aldım işlemci ile aynı gün sipariş ettim 4 dakika ara ile işlemci elimde ama kart hala kargoya verilmedi ve fiyatı şu an kendi sitesinde 38899TL, 2-3 saat önce 42K ya çıkarmışlardı sonra 39.5k yapmışlardı fiyat sürekli oynadı bugün. Umarım bana sorunsuz gelir.
KaraBeyyy
Becerikli
Hocam satıcı Hepsiburada idi ama iptal etmedi arkadaş. Zaten sıkıntı yaşarsa Hepsiburada'da mağdur olacağını sanmam, umarım sorunsuz gelir size de hocam.
Gigabyte da sorun yaşayacağını zannetmiyorum, ASUS TUF olanı için yorum yazmışlar alacaksanız bilgilendireyim dedim.
Ve bu videoyu izleyebilirsin ben buna göre karar verdim bilgilendirici bir video;
Easley
Uzman
Red Devil modelini kullanıyorum. %25 güç limitiyle kullanıp VRAM’leri 2750 MHz’e boostladım. SAMSUNG VRAM var. Yazın en sıcak (35–36 °C) havalarda bile 84 °C’yi geçmedi. Şu an havalar serinledi, en yoğun yükte bile 80 °C’yi ancak buluyor. Hotspot yazın 88 °C’yi, şu anda ise 84 °C’yi geçmiyor. Çekirdek sıcaklığı da yazın en fazla 66 °C, şu anda ise 56 °C civarında. Tüm bu değerler ağır yük altındayken elde edildi. Kısacası, kesinlikle Red Devil tavsiye ederim.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Valla hocam haberim yoktu, arkadaş gece iptal edip Red Devil almış. Açıkçası taksitle 5080 bile alabilecek durumu vardı ama AMD tercih etti, Recep Baltaş epey sorundan bahsediyordu, umarım sizin gibi sorunsuz kullanır.Red Devil modelini kullanıyorum. %25 güç limitiyle kullanıp VRAM’leri 2750 MHz’e boostladım. SAMSUNG VRAM var. Yazın en sıcak (35–36 °C) havalarda bile 84 °C’yi geçmedi. Şu an havalar serinledi, en yoğun yükte bile 80 °C’yi ancak buluyor. Hotspot yazın 88 °C’yi, şu anda ise 84 °C’yi geçmiyor. Çekirdek sıcaklığı da yazın en fazla 66 °C, şu anda ise 56 °C civarında. Tüm bu değerler ağır yük altındayken elde edildi. Kısacası, kesinlikle Red Devil tavsiye ederim.
Easley
Uzman
Açıkcası 5080, 9070 XT'den daha güçlü bir kart olduğu için ben olsam 5080 tercih ederdim. Ama bu kart sistemde genel bir sorun çıkartmaz ise 30-35K aralığında tercih edilebilecek bir kart bence. Gaming gecelerinde sık sık olmasada aralıklarla 33K'ya düşüyor, umarım tam fiyatı olan 42K'dan almamıştır.Valla hocam haberim yoktu, arkadaş gece iptal edip Red Devil almış. Açıkçası taksitle 5080 bile alabilecek durumu vardı ama AMD tercih etti, Recep Baltaş epey sorundan bahsediyordu, umarım sizin gibi sorunsuz kullanır.
Not: Sistemde bir sorun çıkarsa hemen kartı suçlamayın, en önemlisi sistemin yazılımsal ve donanımsal olarak temiz olup olmadığı. Eğer her şey mükemmel durumdaysa karta bakmaya başlayın. Kısacası ön yargılı davranmayın. Zamanında ben yaptım, siz yapmayın.
Son düzenleme:
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
36K dan almış hocam, nereden aldı bilmiyorum. Güzel fiyat bence tepe model sayılır.Açıkcası 5080, 9070 XT'den daha güçlü bir kart olduğu için ben olsam 5080 tercih ederdim. Ama bu kart sistemde genel bir sorun çıkartmaz ise 30-35K aralığında tercih edilebilecek bir kart bence. Gaming gecelerinde sık sık olmasada aralıklarla 33K'ya düşüyor, umarım tam fiyatı olan 42K'dan almamıştır.
Easley
Uzman
Evet, 36K gayet iyi fiyat. AMD tarafının ROG STRİX'i sonuçta.36K dan almış hocam, nereden aldı bilmiyorum. Güzel fiyat bence tepe model sayılır.
Yeni konular
-
-
ASUS ROG XG27UCS 4K monitör panel sıkıntısı
- Rustin Cohle
-
-
Elektronik Seçili HyperX ürünlerinde 500 TL kupon fırsatı!
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
-