- Makaleler
- 17
Şuana kadarki en düşük fiyat. Özellikle de beyaz ekran kartı arayanlar değerlendirebilir.
Satıcı güvenilir mi?Eki Görüntüle 150162
Şuana kadarki en düşük fiyat. Özellikle de beyaz ekran kartı arayanlar değerlendirebilir.
Güvenilir.
Hangisinin soğutması veya OC potansiyeli daha iyi bilmiyorum fakat ben olsa hangisinin tasarımı hoşuma gittiyse onu alırdım. Sisteminiz beyazsa XFX çok güzel durur.Peki sizce PowerColor reaper 9070XT mi yoksa bu mu?
Sistemin beyazsa bu, değilse diğeri.Peki sizce PowerColor reaper 9070XT mi yoksa bu mu?
Evet güvenilir.
Hangisinin soğutması veya OC potansiyeli daha iyi bilmiyorum fakat ben olsa hangisinin tasarımı hoşuma gittiyse onu alırdım. Sisteminiz beyazsa XFX çok güzel durur.
Parolapara'yı da ekle 400Tl daha düşüyor.Hocam siyah sistem almayı düşünüyorum. Şimdi de PcKolik'de Gigabyte RX 9070XT gördüm. 34121 TL Iyzico ile 32K ya düşüyor.
Parolapara tıpkı Papara gibi, Tosla gibi bir ön ödemeli kart sistemi. İlk siparişine özel %50, maksimum 400 TL cashback veriyor. İyzico ile öde sistemini kullanıp Parolapara kart ile ödersen 400 TL daha cashback almış olursun yani.