İnceleme Xiaomi 13T Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 938
  • Etiketler Etiketler
    xiaomi

199

Bilgin
Makaleler
10
İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün yeni bir inceleme ile karşınızdayım. Bugün konsol incelemelerini bir kenara atalım. Bugün sizlerle 13T Pro'yu inceleyelim.

Öncelikle telefonu geçen hafta sonu aldım. Kaçak olarak aldım telefonu. 13000₺ verdim. Artı benim eski telefonu verdim. Eski telefonum Redmi note 12 pro 4g. Telefonun fiyatı bana uygun geldi. Sıfır olarak aldım.

EKRAN:

Telefon 6.67 inçlik AMOLED ekran ile geliyor. 1220x2712 ekran çözünürlüğü bulunuyor. Piksel yoğunluğu 446 PPI. Yenileme hızı 144 Hz. 68 milyar renk gösterir.

BATARYA:

5000 mAh bataryası bulunur. 120W şarj desteği bulunur. Telefondan bir ayar açarsanız 120W olan şey 120W MAX oluyor. Daha hızlı şarj edebiliyorsunuz. Yaklaşık yarım saatte şarjı doluyor.

KAMERA:

Telefon, 3 arka kamera ile geliyor. Leica lensler ile daha güzel fotoğraflar çekebilirsiniz bu telefon ile. 8K 24 FPS video çekebilirsiniz. 2x optik zoom yapar. 20x dijital zoom yapar. Kamerasını genel olarak beğendim. iPhone 15 ile kamera testi yaptım. 13T Pro daha güzel çekiyor.

İŞLEMCİ / YONGA SETİ:

MediaTek Dimensity 9200+ yonga seti ile gelir. ARM Cortex X3 işlemcisi bulunur. 8 çekirdeklidir. İşlemci 4 nm'dir.

ANTUTU / GEEKBENCH:
  • AnTuTu V9 = 1.214.100
  • AnTuTu V10 = 1.527.500
  • Geekbench 5 (Single-core) = 1470
  • Geekbench 5 (Multi-core) = 4870
  • Geekbench 6 (Single-core) = 1935
  • Geekbench 6 (Multi-core) = 4720

RAM / DEPOLAMA:

12 GB RAM ve 512 GB hafızalı olan modeli aldım. 256 GB hafızalı olanı da var.

İsterseniz 16 GB RAM ve 1 TB hafızalı olan modeli de alabilirsiniz. RAM'in tipi LPDDR5X'tir.

Telefondan şu an memnunum. Duyduğuma göre bazen kamerası buğu yapıyormuş. Ben daha yaşamadım. İnşallah yaşamam. SIM kart yuvasını çıkarıp 5 dakika beklerseniz buğu çözülüyor.

Bugünkü rehber bu kadar. Hadi bay bay.

Eline sağlık. Bayağıdır rehber gelmiyordu, geldiği iyi oldu. Bu arada rehbere telefonla alakalı resimler koyabilirdin belki.
Teşekkür ederim hocam.

Eski telefonu satarken 13T Pro'nun resmini çekemedim o yüzden resim yok.

Burada çoğunlukla teknik özellikler yazılı, cihaz hakkındaki her sitede bu verileri bulmak mümkün. Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok daha aydınlatıcı olur. Mesela:
  • Ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?
  • Anormal ısınma olduğuna dair şikayetler var. Sizin deneyiminiz nasıl?
  • Mikrofonu, hoparlörü kaliteli mi?

Buğulanma hakkında bilgi vermeniz güzel, hayırlı olsun.

Ekran süresi derken hangisinden bahsediyorsunuz?

Isınma o kadar olmuyor.

Mikrofon ve hoparlör kaliteli geldi bana.

Teşekkür ederim bu arada.

Ben ise 13T kullanıcısıyım. Memnunum ama bazı Xiaomi modellerde Wi-Fi sorunu var mış. Mesela benim telefonumda şöyle bir sorun var. Wi-Fi'den kopmuyor ama Wi-Fi hızı bir süre sonra düşüyor. Uçak moduna alıp kısa bir süre sonra uçak modunu kapatırsanız sorun geçici olarak düzeliyor. Diğer marka marka telefonları evim internete bağladığımda böyle bir sorun yok. Speedtest gibi sitelerden her cihazda ayrı ayrı test ediyorum. Sizde bunun denemesini yapın bence. Zaten video izlerken internet hızının düşüşü hissediliyor.

İfadeler: 199
Cihaz full şarjdan sonra ne kadar ekran süresi veriyor? Yani şarj %100'den 0'a kaç saatte düşüyor?
Saat 00'dan 23'e kadar kullanıyorum. Gün içinde bir kere şarja takmak yeterli.

Garantisi biter bitmez EU ROM ile kullanın hocam Global ROM hayatta çekilmez.

İfadeler: 199
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…