@409 Pro modeli zaten Globale'e gelmiyecekti Çin için üretildiği belliydi içimden bir ses ultrada sadece Çin'de satılıp globale ve Türkiye'ye aynı işlemcili Redmi cihaz gelebilir içime doğdu 🫠

Ya da POCO cihaza en son çıkan MTK Dimenisty'i koy gönder.

@Furkan9600, olsun hocam sıkıntı yok. Cihazlar S25 serisine göre her türlü çok iyi çıktı. Fiyatlar deseniz yine beklenilen seviye ile geldi. Balon olmadı ancak Pro modeli gelmesini çok isterdim. Kamera kiti, adaptör, kulaklık ve saat gibi hediyeler mevcut. Şu arka kamera tasarımı rahatsız etmese şu an bile alırdım.

1740929887579.webp

@409 Pro modeli zaten Globale'e gelmiyecekti Çin için üretildiği belliydi içimden bir ses ultrada sadece Çin'de satılıp globale ve Türkiye'ye aynı işlemcili Redmi cihaz gelebilir içime doğdu 🫠
Ya da POCO cihaza en son çıkan MTK Dimenisty'i koy gönder.
@Furkan9600, olsun hocam sıkıntı yok. Cihazlar S25 serisine göre her türlü çok iyi çıktı. Fiyatlar deseniz yine beklenilen seviye ile geldi. Balon olmadı ancak Pro modeli gelmesini çok isterdim. Kamera kiti, adaptör, kulaklık ve saat gibi hediyeler mevcut. Şu arka kamera tasarımı rahatsız etmese şu an bile alırdım.

Eki Görüntüle 129387
Pro modeli gelseydi keşke. Fiyatlar beklediğimden de güzel gelmiş.

Ultraya o çok ama çok uygun. 90k veya üstü bekliyordum ben. Kamera olarak Vivo X200 proyla kapışacak tek cihaz. Tam donanımlı telefon olmuş cidden.

Ultraya o çok ama çok uygun. 90k veya üstü bekliyordum ben. Kamera olarak Vivo X200 proyla kapışacak tek cihaz. Tam donanımlı telefon olmuş cidden.
Fiyat olarak gayet iyi seviyede yani.

Ultraya o çok ama çok uygun. 90k veya üstü bekliyordum ben. Kamera olarak Vivo X200 Pro'yla kapışacak tek cihaz. Tam donanımlı telefon olmuş cidden.

Fiyat olarak gayet iyi seviyede yani.

Hadi Samsung maliyeti yüksek tutmak için TR'de bir tık pahalı yaptı ama Xiaomi TR'de adamakıllı yatırımcın yok.

Bir yenilik olmayan S22 klonu olan S25 Ultra, bundan da pahalı çıktı. Her türlü uygun. En iyi sensör, 4 kamera, 16 GB RAM, 8 Elite işlemci, daha iyi soğutma buna dahil ve UFS 4.1 gibi önemli değişiklikler alıyorsun. S25 Ultra daha video modu için 4K 120 FPS bile desteklemiyor iken bu telefon destekliyor.

Son düzenleme:
Bir yenilik olmayan S22 klonu olan S25 Ultra, bundan da pahalı çıktı. Her türlü uygun. En iyi sensör, 4 kamera, 16 GB RAM, 8 Elite işlemci, daha iyi soğutma buna dahil ve ufs 4.1 gibi önemli değişiklikler alıyorsun. S25 Ultra daha video modu için 4K 120 FPS bile desteklemiyor iken bu telefon destekliyor.

4K 120FPS desteği S24 ultradan beri var diye biliyorum.