Anlaşılan biraz daha iOS’a hakimsin. Ama diyeceğim şey şu ki: Android öyle kullanılamayacak bir işletim sistemi değil bence. Bir noktadan sonra alışıyorsun zaten.
Hocam bir de forumda şöyle bir algı var S22 ve S23 FE önerirsin biri Xiaomi cihazını önerince ebu Cehil'i savundu gibi hemen bir beğenmeme gülücük emojisine abanıyorlar. Tamam S22 ve S23 FE güzel cihazlar. Lafım yok fakat Xiaomi önerilmesi yasak mı forumda anlamadım.

Anlaşılan biraz daha iOS’a hakimsin. Ama diyeceğim şey şu ki: Android öyle kullanılamayacak bir işletim sistemi değil bence. Bir noktadan sonra alışıyorsun zaten.
Babam geçenlerde katlanabilir bir Samsung telefon almış sırf merak ettiği için. O alıştı mesela ama biraz denedim hoşuma gitmedi. Biraz garip geldi daha doğrusu. Belki uzun süre kullansam mecburiyetten alışırım.

Babam geçenlerde katlanabilir bir Samsung telefon almış sırf merak ettiği için. O alıştı mesela ama biraz denedim hoşuma gitmedi. Biraz garip geldi daha doğrusu. Belki uzun süre kullansam mecburiyetten alışırım.
Samsung Z flipler güzel cihazlar. Denemelisiniz hocam. Bende iOS ile yapamam size bu konu da hak veriyorum. Çünkü Android'e alışmışız bir kere :D

Benim babama da test amaçlı Samsung Z Flip 5 gelmişti. O da tam tersine alışamadı. Ben Android’e aşina olduğum için sıkıntı yaratmaz.

Xiaomi kullanan birisi olarak 50K bu cihaza vermem şahsen, gider OnePlus 11 alırım daha iyi. Xiaomi F/P ürünleri dışında tercih edilmesini doğru bulmuyorum, ben telefonla çok uğraşmadığım için sorun olmuyor.

Ya hocam güldürdünüz beni demeyin öyle ya MIUI güzel ben beğeniyorum. Fakat güncelleme desteği uzun tutmuyor bazı cihazlarda tek sorun o. :D
Biraz abartmış olabilirim kaç sene önce bende note 7 ve 10 kullanmıştım. Redmi. Fiyatına göre iyiydi yani :D. Ama ONE UI mi MIUI mi derseniz. One UI derim.