MisserWindowss

Başarılı
Arkadaşlar bugün yaşadığım yerde Xiaomi 14T 512 GB 25 bin fiyata satıldığını gördüm. Telefonun özelliklerine falan baktım, bayağı beğendim ama bazı yerlerde şebeke sorunu, hızlı şarj bitme gibi şeyler olduğunu gördüğüm için pek emin olamadım.

Daha dün arkadaşımda gördüm, gayet güzel bence, özellikle 512 GB olması ve ekstra bellek seçeneklerinde 12 GB kadar bellek desteği sağlayabiliyorsunuz.

Arkadaşlar bugün yaşadığım yerde Xiaomi 14T 512 GB 25 bin fiyata satıldığını gördüm. Telefonun özelliklerine falan baktım, bayağı beğendim ama bazı yerlerde şebeke sorunu, hızlı şarj bitme gibi şeyler olduğunu gördüğüm için pek emin olamadım.
Xiaomi yazılım konusunda bazı sorunlar barındırıyor diye biliyorum, uzun süre bende Xiaomi kullandım ve yazılımında çok fazla bug buluyordu, ömür boyu garanti olacak daha mantıklı bir seçim yapmak istersen Samsung S24 FE önerebilirim, gayet güzel ve fiyatını hak eden bir telefon ama şahsen kendim Samsung S23 Ultra kullanıyorum.
Telefonu ne amaçla kullanıcağını söylersen belki yardımcı olabiliriz.

14t ile aynı SoC kullanıyor. X6 Pro kullanan çok tanıdığım var ve hepsi çok memnun cihazdan. Fiyata bakarsak muhtemelen TR cihaz. Yurt dışı bu kadar pahalı olamaz.

Kamerada biraz daha iyi olsa tadından yenmez bir cihaz ama POCO arayüz konusunda vasatın altı kalıyor bence bunun dışında cihaz tam bir fiyat performans.

Bu arada 14t alacak kişinin aklında bulunsun nedense t serisinde 144 Hz yenileme hızı gözükmesine rağmen ayarlardan geliştirici moduna girince ekranda anlık olarak 120 Hz gösteriyor. Bu Android'in sorunumu yoksa sadece belli zamanlarda mı çalışıyor bilemedim.

Xiaomi yazılım konusunda bazı sorunlar barındırıyor diye biliyorum, uzun süre bende Xiaomi kullandım ve yazılımında çok fazla bug buluyordu, ömür boyu garanti olacak daha mantıklı bir seçim yapmak istersen Samsung S24 FE önerebilirim, gayet güzel ve fiyatını hak eden bir telefon ama şahsen kendim Samsung S23 Ultra kullanıyorum.
Telefonu ne amaçla kullanıcağını söylersen belki yardımcı olabiliriz.

Yazılım konusunda bug oldukça az. Şahsen bende yazılım tarafını beğenmiyorum çünkü hem aşırı kısıtlayıcı hem de kötü görünen bir arayüze zorlaması can sıkıcı. Kendi Launcher'ını yükleyincede navigasyon gibi şeyler kısıtlanıyor.

İşte bu yüzden HyperOS 2.0 ile POCO Launcher kaldırıldı.

Pocolara geldiğini unutmuşum doğru fakat HyperOS da eh işte Çinli bir firmaya göre idare eder yine de pocoların o leş arayüzüne göre tadından yenmez.