Bütçeyi bu kadar arttırdığı takdirde S25U var. Yurt dışı olarak benzer fiyata satılıyor.

Çöp. Onu alacağına S23U alsın, parası cebinde kalsın. İncelemesini yaptım. Kullandım ve fikrim hiç değişmedi. Alacağı telefonda kamera kiti ve adaptör yok. Xiaomi onları da veriyor. Ve son olarak, üstüne basa basa söylüyorum, 24U'da bile şu an server uzun süredir yok. 25U için geleceği ne malum? Gelse bile ucuza çıkacağı ne malum? Her şekilde Xiaomi 15 Ultra ezici üstünlükte ve avantaja sahip.

Çöp. Onu alacağına S23U alsın, parası cebinde kalsın. İncelemesini yaptım. Kullandım ve fikrim hiç değişmedi. Alacağı telefonda kamera kiti ve adaptör yok. Xiaomi onları da veriyor. Ve son olarak, üstüne basa basa söylüyorum, 24U'da bile şu an server uzun süredir yok. 25U için geleceği ne malum? Gelse bile ucuza çıkacağı ne malum? Her şekilde Xiaomi 15 Ultra ezici üstünlükte ve avantaja sahip.
Bence de 15 Ultra daha iyi telefon, aynı fiyata alacak olsam mesela kesinlikle Mi 15 Ultra alırdım ama çok da abartmamak lazım bence. 16 Pro Max'te güzel, S25 Ultra da güzel, Mi 15 Ultra da güzel. Bu şekilde yazınca aslında karşınızdakinde inceden ters tepki yaratıyorsunuz. Düz iPhone değil ki bu gömelim.

Xiaomi 15 Ultra alacak kadar bütçe var ise kesinlikle değer. Yerden yere de vurur.
Her hâlükârda alınır, fiyatına göre özellikleri mükemmel, hakkını fazlasıyla verir.
12/1TB modelini kullanıyorum çok memnunum. Rus ROM'u kurdum acayip akıcı bir cihaz öneririm.
Hocalarim ve diger hocalar, merhaba. Cihazı alacağım, yd olacak. Adam dedi server imei atarsak +3000 TL tutar, direncle kandirirsak 3000 almam dedi. Ama birisi direncte sikinti çıkabilir dedi. Bilgilendirir misiniz?

Hocalarim ve diger hocalar, merhaba. Cihazı alacağım, yurt dışı olacak. Adam dedi server IMEI atarsak +3000 TL tutar, direncle kandirirsak 3000 almam dedi. Ama birisi direncte sıkıntı çıkabilir dedi. Bilgilendirir misiniz?

Kesinlikle direnç attırma. Server kayıt yaptır zaten şu sıralar maksimum 2K civarına yapılıyor. Geçenlerde 1K falandı.
Dirernç işlemi bir süre sonra anakartta sorun çıkartabiliyor.

Server kayıt daha güvenli, direnç yaptırma neden diye sorarsan anakarta işlem uygulanıyor ve telefonda sorunlar çıkabiliyor. Çok şikayet var, işinin ehli birisine yaptırman lazım, tanıdık birine yoksa telefonun içinden geçer. Server kayit daha güvenli.
Kesinlikle direnç attırma. Server kayıt yaptır zaten şu sıralar maksimum 2K civarına yapılıyor. Geçenlerde 1K falandı.
Dirernç işlemi bir süre sonra anakartta sorun çıkartabiliyor.
Teşekkürler.