Xiaomi 14T vs Xiaomi 15 vs POCO F7 Ultra

Evet çok güzel anlattınız çok teşekkür ederim aklımda kesinleşti artık ne alacağım ya Xiaomi 14t Pro alacağım ya da Xiaomi 15.

@12649, ikisi arasindan 15 daha mantikli olur, tabii fiyat farkini verebilecekseniz.

Xiaomi 15'in SoC yani yonga seti de, panel kalitesi de, kamera paketi de daha iyi 14T Pro'dan.

Evet çok güzel anlattınız çok teşekkür ederim aklımda kesinleşti artık ne alacağım ya Xiaomi 14t Pro alacağım ya da Xiaomi 15.
Kamera için Xiaomi 15’e çıkın bence yada S25+.

Artık lansman fiyatından çıktığı için fiyatı arttı POCO F7 Pro 34 bin TL oldu bu durumda ya Xiaomi 14t Pro 37 bin TL'ye alacağım ya da direk Xiaomi 15 alacağım bence her türlü Xiaomi 14t Pro POCO F7 Pro'dan iyi zaten kamera olarak da daha iyi direk aradaki 13 bin TL'yi vermeden Xiaomi 14t Pro almayı düşünüyorum ama MediaTek işlemci biraz beni düşündürüyor ilerdie snpadragon kadar stabil kalabilir mi acaba?

@12649, ikisi arasindan 15 daha mantikli olur, tabii fiyat farkini verebilecekseniz.

Xiaomi 15'in SoC yani yonga seti de, panel kalitesi de, kamera paketi de daha iyi 14t Pro'dan.

Arkadaşlar MediaTek dimensity 9300 işlemcisi Snapdragon gibi yıllar geçse de performansını koruyabilir mi? Adlı bir konu açtım bakabilir misiniz?

Rahat götürür merak etme, amiral gemisi bir cihaz gibi düşünebilirsin 14T proyu çünkü o fiyata o özellikler benim için amiral gemisidir. 4,5 yıl idare edecek bir işlemci. Eskiye nazaran Mediatek daha iyi işler çıkarıyor, sorunlu değil o kadar Mediatekleri eskiye göre. Mi 15 alamıyorsan 14T pro da hayli hayli iş görür, tavsiye ederim.

Xiaomi 15'in ekranı neden çok tozlanıyor? Tozu çekiyor demişsiniz ve merak ettiğim acaba kutudan çıktığında üzerinde jelatin ile mi geliyor.

Xiaomi 15'in ekranı neden çok tozlanıyor? Tozu çekiyor demişsiniz ve merak ettiğim acaba kutudan çıktığında üzerinde jelatin ile mi geliyor.
Evet fabrika çıkışlı jelatini var üstünde. Onun yerine koruma camı alın ve yapıştırın, çıkartın onu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…