Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim S25 de aklımdaydı ama bence Xiaomi 15 daha iyi gibi geldi S25'in batarya düşük ve 90 watt hızlı şarj vs özellikler daha iyi gibi.

Teknik ozellikler onemli de bu teknik ozellikleri tamamlayacak yazilim bence daha onemli. iOS kopyasi bir arayuze ben bu parayi vermem sahsen.

Teşekkür ederim hocam peki Samsung S25 mi Xiaomi 15 mi sizce hangisi daha iyi olur alternatif olarak alınır mı? Hangisi daha iyi olur.
İkisi de hemen hemen aynı telefon gibi bir şey. Biri birinden daha iyi demek zor. Tipine bakın, arayüzüne bakın, hangisi hoşunuza gidiyorsa alın geçin.

Ayrıca hızlı şarj istiyorsanız Samsung o konuda eksik.

Teşekkür ederim hocam peki Samsung S25 mi Xiaomi 15 mi sizce hangisi daha iyi olur alternatif olarak alınır mı? Hangisi daha iyi olur.
Kullanımınız ve tercihinize bağlı. Ben Xiaomi 15'i neden tercih ettim?
  • 12 bit, daha yüksek PPI yoğunluklu, daha parlak, DC Dimming ve Dolby Vision destekli ekranının olması.
  • Bana daha premium gelmesi.
  • Leica sensörler ile kaliteli fotoğraflar çıkarabilmesi.
  • Antutu skorunun ve Dxomark puanlarının daha yüksek olması.
  • Silikon karbon ve daha büyük bataryasının olması.
  • Kablolu/kablosuz daha yüksek hızlı şarj olabilmesi.
  • Daha yüksek depolama sunması.
  • Boyutunun elime tam oturması.
  • SAR değerinin daha düşük olması.
  • Müzik zevkime daha uygun hoparlörünün olması.
  • Yanındaki hediyeler ile paket halinde daha mantıklı olması.

Bunun yanında S25'in ise; yapay zeka, 7 yıllık güncelleme garantisi, teknik destek, aksesuar, hafiflik, DeX, marka algısı ve 2. elde satış gibi daha üstün olduğu noktalar var.

Xiaomi 15 ile eklemek istediklerim;
  • Ekran daha az toz tutsa iyi olurdu, tozları vakum gibi çekiyor.
  • Arayüz daha sade ve işlevsel olabilirdi.
  • Google arama ve mesajlaşma uygulaması yerine kendi uygulamaları olması daha mutlu ederdi.
  • Tam şarjdan sonra açık ekran süresini net olarak göstermeliydi, önceden vardı ama kaldırılmış. Bunun yerine Dijital Denge sayfasında her gün gece 00:00'da resetlenen bir sayaç var. Mesela gece yarısından önce kullanımınız varsa önceki günde gösteriyor. Güncellemeyle düzeltilebilir.
  • Herhangi bir donma, kasma veya reklam ile karşılaşmadım.

Biraz uzun oldu ama umarım işinize yarar. Her ikisi de uzun yıllar memnuniyetle kullanılacak cihazlar. Tercih sizin..

YouTube'da birçok Xiaomi 15 vs Samsung Galaxy S25 karşılaştırma videoları bulunuyor, fikir vermesi adına onları da izleyebilirsiniz.

Kullanımınız ve tercihinize bağlı. Ben Xiaomi 15'i neden tercih ettim?
  • 12 bit, daha yüksek PPI yoğunluklu, daha parlak, DC dimming ve Dolby vision destekli ekranının olması.
  • Bana daha premium gelmesi.
  • Leica sensörler ile kaliteli fotoğraflar çıkarabilmesi.
  • AnTuTu skorunun ve DxOMark puanlarının daha yüksek olması.
  • Silikon karbon ve daha büyük bataryasının olması.
  • Kablolu/kablosuz daha yüksek hızlı şarj olabilmesi.
  • Daha yüksek depolama sunması.
  • Boyutunun elime tam oturması.
  • SAR değerinin daha düşük olması.
  • Müzik zevkime daha uygun hoparlörünün olması.
  • Yanındaki hediyeler ile paket halinde daha mantıklı olması.

Bunun yanında S25'in ise; yapay zeka, 7 yıllık güncelleme garantisi, teknik destek, aksesuar, hafiflik, DeX, marka algısı ve 2. elde satış gibi daha üstün olduğu noktalar var.

Xiaomi 15 ile eklemek istediklerim;
  • Ekran daha az toz tutsa iyi olurdu, tozları vakum gibi çekiyor.
  • Arayüz daha sade ve işlevsel olabilirdi.
  • Google arama ve mesajlaşma uygulaması yerine kendi uygulamaları olması daha mutlu ederdi.
  • Tam şarjdan sonra açık ekran süresini net olarak göstermeliydi, önceden vardı ama kaldırılmış. Bunun yerine dijital denge sayfasında her gün gece 00:00'da resetlenen bir sayaç var. Mesela gece yarısından önce kullanımınız varsa önceki günde gösteriyor. Güncellemeyle düzeltilebilir.
  • Herhangi bir donma, kasma veya reklam ile karşılaşmadım.

Biraz uzun oldu ama umarım işinize yarar. Her ikisi de uzun yıllar memnuniyetle kullanılacak cihazlar. Tercih sizin.

YouTube'da birçok Xiaomi 15 vs Samsung Galaxy S25 karşılaştırma videoları bulunuyor, fikir vermesi adına onları da izleyebilirsiniz.

Teşekkür ederim güzel yazım olmuş bütçemi başka bir şeye ayırmam gerekti 30 bin TL'ye düştü bütçem sizce Xiaomi 14t mi POCO F7 Pro mu?

Teşekkür ederim güzel yazım olmuş bütçemi başka bir şeye ayırmam gerekti 30 bin TL'ye düştü bütçem sizce Xiaomi 14t mi POCO F7 Pro mu?
14T proya çıkabilirsen güzel olur. Onun dışında kamera için 14T. Batarya, performans F7 pro önde. Çıkamıyorsan, kamera istiyorsan 14T.

14t Pro'ya bütçemi çıkarabilirsem bu sefer de POCO F7 Ultra geliyor aklıma hangisi daha iyi olur acaba F7 Ultra mı Mi 14T Pro mu?
O bütçelere çıkarsan en mantıklısı Mi 15 almak olur gene. Hem 14T pro ucuz F7 ultradan ve kamera olarak iyi. Eğer çıkamıyorsan dediğim gibi 14T bak.

O bütçelere çıkarsan en mantıklısı mi 15 almak olur gene. Hem 14t Pro ucuz F7 ultradan ve kamera olarak iyi. Eğer çıkamıyorsan dediğim gibi 14t bak.

Aynen öyle ya o bütçeye çıkabilirsem Xiaomi 15 direk alacağım çıkaramazsam da 14t Pro alacağım aralarında 14 bin TL fark var Xiaomi 14 t Pro 36k Xiaomi 15 50k POCO F7 Ultra 43K yani gene büyük bir fiyat farkı var aslında.