GalagodoşRemzi 43
Başarılı
Yani hocam herkeste böyle durum varsa normal diyebilirim ki sizde full parlaklıkta kullanıyorsunuz ve sık kullanıyorsunuz. Bir sorun olduğunu sanmıyorum. Garantilik bir şey yok yani.
F
Full parlaklık etkiler tabii ki hocam. Ben şarj bitmesin diye 0 da kullanıyorum.dışarıda sadece Full parlaklık.
Kendi kendine ediyor zaten 1 ay içinde yaklaşık, ilk aldığına nazaran iyi olur pilin, oturur yerine. Ama yüksek parlaklık ve şarj yiyen bir uygulamada çok kalırsan hızlı biter şarjın. Ben zamana bırakırım öyle şeyler hiç yapmadım maalesef o yüzden net bir şey diyemem. Yani hocam telefonunda sıkıntı olduğunu sanmıyorum ben, hayırlı olsun tekrardan güle güle kullan.Bu arada hocam pili optimize etmek için ne yapabilirim sadece bildiğim optimize şeklini yaptım pili %100 doldurup hiç şarja takmadan 0 olana kadar telefon kapanana kadar kullandım şarjı bitirdim acaba o yüzden mi böyle bir durum oluştu.
Teşekkür ederim hocamEkran parlaklığını her daim otomatikte kullanmanı öneririm. Manuel olarak ayarlama AMOLED yanığına sebep olursun. Unutup uzun süre açık kalırsa ekran aynı seviyede, sıkıntı yaratabilir. Hem de şarjı etkiler. Ayrıca telefonun şarjını tamamen bitirme, faydası değil zararı olur. %20 seviyesinde tak şarja. Daha 1 haftalık imiş o kısmı kaçırmışım ben, arkadaşların dediği gibi 1 ay kadar takip et. Birkaç öneri bırakıyorum aşağıya. Bunlar dışında da yapabileceğin bir şey yok zaten.
Kullanmadığında Bluetooth'u kapat.
Güç tasarruf modunu aç.
Konum gizliliği açıksa ihtiyaç değilse kapat.
Ekran parlaklığını otomatiğe al.
Kendi kendine ediyor zaten 1 ay içinde yaklaşık, ilk aldığına nazaran iyi olur pilin, oturur yerine. Ama yüksek parlaklık ve şarj yiyen bir uygulamada çok kalırsan hızlı biter şarjın. Ben zamana bırakırım öyle şeyler hiç yapmadım maalesef o yüzden net bir şey diyemem. Yani hocam telefonunda sıkıntı olduğunu sanmıyorum ben, hayırlı olsun tekrardan güle güle kullan.
Aynen öyle hocam, extra bunları yapabilir. Ben telefonunda sorun olduğunu sanmıyorum full parlaklıkta kullandığı için, birde şarj yiyen uygulamalarda uzun süre kaldığı için. Normal yani. 1 ay geçsin biraz daha oturur pili ilk aldığına göre.Ekran parlaklığını her daim otomatikte kullanmanı öneririm. Manuel olarak ayarlama AMOLED yanığına sebep olursun. Unutup uzun süre açık kalırsa ekran aynı seviyede, sıkıntı yaratabilir. Hem de şarjı etkiler. Ayrıca telefonun şarjını tamamen bitirme, faydası değil zararı olur. %20 seviyesinde tak şarja. Daha 1 haftalık imiş o kısmı kaçırmışım ben, arkadaşların dediği gibi 1 ay kadar takip et. Birkaç öneri bırakıyorum aşağıya. Bunlar dışında da yapabileceğin bir şey yok zaten.
Kullanmadığında Bluetooth'u kapat.
Güç tasarruf modunu aç.
Konum gizliliği açıksa ihtiyaç değilse kapat.
Ekran parlaklığını otomatiğe al.
Bende öyle düşünüyorum, kesinlikle.Ve bu telefon 4 yıl majör, 6 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Gelecek güncellemelerle daha da oturur muhtemelen.