WaffenSoul

Uzman
Arkadaşlar merhaba. S23 Ultra cihazımı satıp Xiaomi 15 almak istedim. Snapdragon 8 Elite olması ve ele uyma konusunda kompakt olması ve hafifliği hoşuma gitti. Sizin öneriniz nedir? Farklı bir cihaz önermeyin.

Olur. Kamera anlamında gerilersin, bir de seviyorsan kalem gider başka da önemli bir şey kaybetmezsin. Telefonundan memnunsan gerekli değil ama Xiaomi 15 daha güçlü, daha yeni bir cihaz.

8 Elite burada çok önemli bir detay değil bu arada. Kompaktlık için geçecekseniz geçin. Seneye 8 Elite 2 çıkar, sonra 3 sonra 4... S23 Ultra yeterince güçlü bir cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi 15, 4 yıl boyunca Android güncellemesi ve ekstradan 2 yıl güvenlik güncellemesi alacak.

Ben Xiaomi'den bahsetmiyorum dostum. S23 Ultra'dan bahsediyorum orada. Xiaomi 15'in daha fazla güncelleme alacak olması normal zaten. Daha güncel bir telefon ve güncelleme politikalarını yenilediler. S23 Ultra'da 2028 yılına kadar güncel kalacak.

Eğer pilinde bir sıkıntı yoksa ya da başka bir problem yaşatmıyorsa sana, S23 Ultra hala güçlü ve kaliteli bir telefon. @WaffenSoul,

Bak çoğunlukta söylediklerime katılmışlar. Gerçekten çok iyi bir cihaz S23 Ultra çünkü.

15'te çok iyi cihaz yalan yok şimdi. Arayüz kalitesi olarak, Samsung şu anda en iyi ara yüzlerden bir tanesine sahip Android kanadında bence.

Bu benim şahsi fikrim, son karar senin yine de. Xiaomi ara yüzünü ben ısınamıyorum bir türlü, bizim baba da var arada kurcalarım. Hala da güncel olmasına rağmen hoşuma gitmiyor elime alınca Xiaomi.

Olur. Kamera anlamında gerilersin, bir de seviyorsan kalem gider başka da önemli bir şey kaybetmezsin. Telefonundan memnunsan gerekli değil ama Xiaomi 15 daha güçlü, daha yeni bir cihaz.

8 Elite burada çok önemli bir detay değil bu arada. Kompaktlık için geçecekseniz geçin. Seneye 8 Elite 2 çıkar, sonra 3 sonra 4... S23 Ultra yeterince güçlü bir cihaz.
Bu kamera performansini neye dayanarak soyledin? Neye gore gerileyecek performans? Mi 15'in kamerasi, S25+'dan bile daha kaliteli. S23 Ultra 2 sene onceki ciple ve donanimla geliyor. Kamera kalitesi konusunda en onemli sey sensor kalitesi, boyutu ve islemcinin kalitesidir. Performans konusunda %70 fark atiyor Xiaomi 15. S23 Ultradan hicbir telefona gecilmez. Cunku bu kapitalist sistemin kolesi olma anlamina geliyor. Guncelleme omru bittikten sonra yeni telefona gecilebilir. Yani degmeyecek. Fakat Mi 15' de OVX9000 sensoru varken S23 Ultra'da ISOCELL HP2 var. Mi 15'deki OVX9000 daha kaliteli bir sensor.