Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera benim için daha önemli fakat oyun da oynarım.

Sadece Max modelinde o sorun varmış sanırım, Pro ve düz 17 modeline yöneldim.
Global cihazımda hem çin hem eu olarak aylarca kullandım. üstelik root ile çoğu şeyi düzeltmeme rağmen dayanamadıım. En mantıklısını yapmışsınız hocam.

Global cihazımda hem Çin hem EU olarak aylarca kullandım. Üstelik root ile çoğu şeyi düzeltmeme rağmen dayanamadıım. En mantıklısını yapmışsınız hocam.

17 Pro ve 17 modellerine yöneldim derken yine yurt dışı şekilde alacak şekilde yöneldim. Bu yeni çıkan modellere birkaç ay sonra globale düşmüyor muydu? Belki Pro Max'te de öyle olur.

17 Pro ve 17 modellerine yöneldim derken yine yurt dışı şekilde alacak şekilde yöneldim. Bu yeni çıkan modellere birkaç ay sonra globale düşmüyor muydu? Belki Pro Max'te de öyle olur.

Pro ve Pro Max modelleri sadece Çin'e özeldir, hocam. Hiçbir Pro yok global pazarda şu an için maalesef ki. 17 ve 17 Ultra dışı global yok, hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha ucuz 2-3 model önerecek olsanız ne önerirdiniz? Bu arada siz hangi cihazı kullandınız?
Xiaomi 15 kullandım, global olarak ancak BL açık olduğundan birçok romu deneyimleme fırsatım oldu. Şahsen sana cihaz önersem, Vivo X200 FE TR cihazını önerirdim, 45 bine.

Satın almam için referans bayi önerin var mı?
Arslan Teknoloji face'den bulabilirsin. Çatalca'da Türk Telekom mağazası var. Ben İsmail Beşaltı'dan almıştım Xiaomi'yi.

Son düzenleme:
Xiaomi 15 kullandım, global olarak ancak BL açık olduğundan birçok romu deneyimleme fırsatım oldu. Şahsen sana cihaz önersem, Vivo X200 FE TR cihazını önerirdim, 45 bine.

Arslan Teknoloji face'den bulabilirsin. Çatalca'da Türk Telekom mağazası var. Ben İsmail Beşaltı'dan almıştım Xiaomi'yi.
Hocam 40.000TL telefona vermek bana fazla geldiğinden Xiaomi 17T Pro bakacağım. Face'deki o adamın da fiyatına bakarım, bir ara araştırırken obun fiyatlarına bakıyordum.