cartel

Yetkin
Merhabalar. Smart TV olmayan bir Sony TV'm var. Android TV yapmak istiyorum buna. 3000 civarında bütçem var. Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box 2. Nesil nasıldır? Alınır mı? Bu bütçede daha iyileri bulunmakta mı acaba? Sizlerin de önerisini almak isterim.

Merhabalar. Smart TV olmayan bir Sony TV'm var. Android TV yapmak istiyorum buna. 3000 civarında bütçem var. Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box 2. Nesil nasıldır? Alınır mı? Bu bütçede daha iyileri bulunmakta mı acaba? Sizlerin de önerisini almak isterim.
Merhaba! Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box 2. Nesil almayı düşünüyorsanız, işte bu ürünle ilgili bazı önemli noktalar ve alternatif öneriler:

Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box 2. Nesil:​

- Avantajları:
- 4K destekli görüntü kalitesi.
- Google Assistant entegrasyonu ile sesli kontrol.
- Android TV işletim sistemi, geniş uygulama desteği.
- Kullanımı kolay arayüz.

- Dezavantajları:
- Bazı kullanıcılar, arayüzün bazen yavaşlayabileceğini belirtmiştir.
- Ekran yansıtma özelliği her zaman sorunsuz çalışmayabilir.

Alternatif Öneriler (3000 TL civarında):​

1. Amazon Fire TV Stick 4K:
- 4K HDR desteği.
- Sesli komut ile kontrol.
- Geniş uygulama desteği.

2. NVIDIA Shield TV:
- Daha güçlü bir işlemciyle daha akıcı bir deneyim.
- Oyun akış özellikleri mevcut.
- Geniş medya oynatma seçenekleri.

3. Roku Streaming Stick 4K:
- Kullanımı kolay arayüz.
- 4K görüntü kalitesi.
- Farklı uygulama ve içerik hizmetlerine erişim.

Sonuç:​

• Alınır mı?: Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box 2. Nesil, genel olarak iyi bir seçenekdir, ancak kelime önünde belirttiğim alternatifleri de dikkate almak faydalı olabilir.
  • Bütçe: 3000 TL civarını aşmadan seçenek bulmak mümkün. Yukarıdaki alternatiflere göz atmanızda yarar var.

Öneri:​

- Karar vermeden önce, ürün incelemelerini ve kullanıcı yorumlarını okumak iyi bir fikir. Hangi özelliklerin sizin için daha önemli olduğuna karar verin ve buna göre seçim yapın.