6260

Uzman
Cihaz
Xiaomi Redmi Note 8
Cihazda crDroid 10 (Android 13) yüklü. (Bootloader cart curt kilidi açıldı) Splash ekranı ve animasyonları hazırladım (.png ve .mp4), bunu telefonuma nasıl flaşlayabilirim?

Cihazda crDroid 10 (Android 13) yüklü. (Bootloader cart curt kilidi açıldı) Splash ekranı ve animasyonları hazırladım (.png ve .mp4), bunu telefonuma nasıl flaşlayabilirim?
fastboot flash splash xxx.img ile cihaza yükleyebilirsiniz. Tabii splash görüntüsünü farklı bir isim ile adlandırmışlar ise farkı bir partisyona yüklemelisiniz. fastboot flash logo xxx.img gibisinden

fastboot flash splash xxx.img ile cihaza yükleyebilirsiniz. Tabii splash görüntüsünü farklı bir isim ile adlandırmışlar ise farkı bir partisyona yüklemelisiniz. fastboot flash logo xxx.img gibisinden
Anladım adb ile yapıyoruz. Peki .png dosyayı .img'ye nasıl çevirebilirim?

Cihazda crDroid 10 (Android 13) yüklü. (Bootloader cart curt kilidi açıldı) Splash ekranı ve animasyonları hazırladım (.PNG ve. MP4), bunu telefonuma nasıl flaşlayabilirim?

Ek olarak söyleyeyim, boot animasyonu video formatı kullanmıyor. Sıralı resimler kullanır.