Jahrein Fan

Üstün
Makaleler
4
Cihaz
Redmi 9C
Arkadaşlar selam, sorunum şu; telefon brom mode giriyor ama SP Flash Tool ile bir şey flashlarken kendi kendine çıkıyor. Bootloader açmayı denedim gene aynı sorun. Çözüm öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce tüm driverları kontrol et, flashlarken eksik driver yüzünden tüm işlem yarıda kesilir.

Brom moddayken stabil bağlantı gerekir. Kablonun minimum 2A desteklediğinden emin ol, mümkünse cihazın orijinal şarj kablosunu kullan ve kabloyu doğrudan anakart girişine tak, kasadaki porta takma ve USB hub kullanma.

Eğer kurulum yaparken yanlış preloader seçersen cihaz brom moddan çıkar.
İlk denemede preloader'ı seçme.

Hiçbiri işe yaramıyor ise belki de cihaz preloader'da reset atıyordur. Test Point yöntemi denenebilir, MTK çiplerde işe yaradığı söyleniyor ancak kendim denemedim.

İlk önce tüm driverları kontrol et, flashlarken eksik driver yüzünden tüm işlem yarıda kesilir.

Brom moddayken stabil bağlantı gerekir. Kablonun minimum 2A desteklediğinden emin ol, mümkünse cihazın orijinal şarj kablosunu kullan ve kabloyu doğrudan anakart girişine tak, kasadaki porta takma ve USB hub kullanma.

Eğer kurulum yaparken yanlış preloader seçersen cihaz brom moddan çıkar.
İlk denemede Preloader'ı seçme.

Hiçbiri işe yaramıyor ise belki de cihaz Preloader'da reset atıyordur. Test point yöntemi denenebilir, MTK çiplerde işe yaradığı söyleniyor ancak kendim denemedim.

Hocam kasadaki porttan deniyordum ben anakarta takıp deneyim.

Hocam preloader seçmedim gene reset attı.

@THE KEROXEA @Heribert Yavuz başka bir çözümünüz yok mu hocalarım?

Son düzenleme:
MTKClient kurup "MTK pgpt" komutunu çalıştırın (cihaz bağlı olmasın), komut çalıştıktan iki saniye sonra ses açma ve kısma tuşlarına basılı tutarak bağlayın. Komut bitince çıktıyı gönderin.

Hocam onu kurmak çok zor ya denedim ama beceremedim hatalar aldım hep.

Başka program var mı hocam bunun gibi.

Yada tamam hocam kurmayı denicem @rpmb

Hocam Allah razı olsun büyük dertten kurtuldum şu anda indiriyor.

Hocam orijinal Windows mu lazım bunu kurmak için şu an Windows 10 LTSC 2019 var hata verdi manuel indirim dedim hata veren yeri inen dosyada msixbundle uzantılı.

1769779575808.webp

Hata bu hocam.

Hocam orijinal Windows mu lazım bunu kurmak için şu an Windows 10 LTSC 2019 var hata verdi manuel indirim dedim hata veren yeri inen dosyada msixbundle uzantılı.

Eki Görüntüle 222813

Hata bu hocam.
https://aka.ms/getwinget bağlantısında inen dosyayı kurun.
Paket kurucu çıkmazsa Yönetici olarak PowerShell'i çalıştırın, sonra add-appxpackage [dosya yolu] komutunu çalıştırın.