Hiç sp flash Tools kullanmadığımdan pek bilemiyorim maalesef ama Linux'ta sıkıntı olmadan MTK cihazlarla uğraşabilirsiniz.
En kötü ihtimal bir USB'ye Ubuntu yazdırıp live CD kullanın.

Hocam sorun Windows ile mi alakalı yani Linux'tan nefret ediyorum da ondan mecbursa elimdeki HDD'ye kurup deneyeceğim.

Hocam sorun Windows ile mi alakalı yani Linux'tan nefret ediyorum da ondan mecbursa elimdeki HDD'ye kurup deneyeceğim.
Windows'ta sorun çıkabiliyor evet. Linux kurmanıza gerek yok aslında, şöyle anlatayım: Ubuntu ISO'sunu bir USB'ye yazıyorsunuz, bilgisayarı USB'den başlatıyorsunuz, sorulunca Ubuntu'yu dene'ye basıyorsunuz. Böylelikle cihaza kurmadan Linux'u kullanabilirsiniz.

Windows'ta sorun çıkabiliyor evet. Linux kurmanıza gerek yok aslında, şöyle anlatayım: Ubuntu ISO'sunu bir USB'ye yazıyorsunuz, bilgisayarı USB'den başlatıyorsunuz, sorulunca Ubuntu'yu Dene'ye basıyorsunuz. Böylelikle cihaza kurmadan Linux'u kullanabilirsiniz.

Hocam çok yavaş oluyor o zamanda HDD kurarım en iyisi(Linux stabil olmadığı için öyle dedim aslında ssd var pcde)

Windows'ta sorun çıkabiliyor evet. Linux kurmanıza gerek yok aslında, şöyle anlatayım: Ubuntu ISO'sunu bir USB'ye yazıyorsunuz, bilgisayarı USB'den başlatıyorsunuz, sorulunca Ubuntu'yu Dene'ye basıyorsunuz. Böylelikle cihaza kurmadan Linux'u kullanabilirsiniz.

Hocam cachy OS iş görür mü madem HDD kuracağım bari sorunsuz bir şey kurayım.

Son düzenleme: