Gwyn

Uzman
Arkadaşlar, şu an Xiaomi Smart band 9 Pro ile ilgileniyorum ama fiyat konusunda kafam karışık. Batarya ömrü ve sağlık ölçümleri benim için gerçekten çok önemli. Sesli arama gibi özelliklere ise ihtiyaç duymuyorum. Bu bileklik fiyatını gerçekten hak ediyor mu? yoksa bu bütçeyle daha mantıklı bir alternatif var mı?

Kullananlar veya cihaz hakkında bilgi sahibi olanlar, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler!

Screenshot_1.webp

Arkadaşlar, şu an Xiaomi Smart band 9 Pro ile ilgileniyorum ama fiyat konusunda kafam karışık. Batarya ömrü ve sağlık ölçümleri benim için gerçekten çok önemli. Sesli arama gibi özelliklere ise ihtiyaç duymuyorum. Bu bileklik fiyatını gerçekten hak ediyor mu? yoksa bu bütçeyle daha mantıklı bir alternatif var mı?

Kullananlar veya cihaz hakkında bilgi sahibi olanlar, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler!

Eki Görüntüle 104886
Kendi kullandığım Huawei Watch Fit 3 çok daha iyi bir tercih olacaktır. 1000 lira gibi bir fiyat farkı var tabii.

Benim fikrim band alacaksanız aralarında gerçekten çok büyük farklar yok ben spor için hala xiaomi band 3 kullanıyorum arkadaşlarımla aynı anda işlevlerinde karşılaştırma yaptığımda nerdeyse hiç fark olmadığını görüyorum. O yüzden hosununuza giden bütçenize uyan hangisiyse onu alın.

Eki Görüntüle 104886
Eskiden Xiaomi Mi Band 4 ile Xiaomi 6 kullanmış, şu an da Apple Watch Series 9 kullanıcısı olarak Xiaomi’nin akıllı bileklikleri gerçekten kullanacak birisi için çok kullanışlı. Band 4 30 güne kadar dayanıyordu pil konusunda ancak Band 6’da bu süre 1-2 haftaya kadar düşmüştü. Buna rağmen gayet memnundum pilinden.