Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Sorun başlıktaki gibi sadece Discord'da tersine döndü. Mesela giga chad emojisi bembeyaz şekilde gözüküyor.

Kontrast ayarını açmış olabilir misiniz? Nispeten yeni bir özellik olarak Windows ile ayar eşitlemesi özelliğiyle Windows'ta yüksek karşıtlık (high contrast) açtıysanız onu mobil cihaza da uyguluyor.

@isaerenc temalar emojileri de değiştiriyor mu ki?
Mesajın sonunu görmemiştim kusura bakmayın.

Artı -1 Eksi
@isaerenc temalar emojileri de değiştiriyor mu ki?

Xiaomi telefon içinde koyu mod özelliği var. Bu özellikte uygulamaları koyu moda zorluyor. Bazen bu tarz sıkıntılara yol açabiliyor. Mesela benim sıklıkla yaşadığım QR kodların tersine dönmesi problemi gibi.

Çözüm
Xiaomi telefon içinde koyu mod özelliği var. Bu özellikte uygulamaları koyu moda zorluyor. Bazen bu tarz sıkıntılara yol açabiliyor. Mesela benim sıklıkla yaşadığım QR kodların tersine dönmesi problemi gibi.

Karanlık moddan bahsediyorsunuz, değil mi? Redmi Note 12 Pro kullanıyorum, hiç bu tarz bir sorunla karşılaşmadım. Kullandığım uygulamalar sorun çıkarmıyordur belki, ondandır. Discord'da da konu sahibinin yaşadığı soruna benzer bir sorun yaşamadım hiç.

Karanlık moddan bahsediyorsunuz, değil mi? Redmi Note 12 Pro kullanıyorum, hiç bu tarz bir sorunla karşılaşmadım. Kullandığım uygulamalar sorun çıkarmıyordur belki, ondandır. Discord'da da konu sahibinin yaşadığı soruna benzer bir sorun yaşamadım hiç.

Uygulama içi ayarlı tema karanlık değilse bazen sıkıntılar oluyor. Bende Instagram'da aynı konu sahibinin bahsettiği gibi şeyler oluyordu.

Son düzenleme: