Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
@isaerenc temalar emojileri de değiştiriyor mu ki?
Xiaomi telefon içinde koyu mod özelliği var. Bu özellikte uygulamaları koyu moda zorluyor. Bazen bu tarz sıkıntılara yol açabiliyor. Mesela benim sıklıkla yaşadığım QR kodların tersine dönmesi problemi gibi.
isaerenc
Başarılı
Mobil uygulamadan ayarlar sekmesine girin oradan Görünüme tıklayıp tema bölümünü koyu olarak değiştirin.
- Makaleler
- 3
isaerenc
Başarılı
Mesajın sonunu görmemiştim kusura bakmayın.Kontrast ayarını açmış olabilir misiniz? Nispeten yeni bir özellik olarak Windows ile ayar eşitlemesi özelliğiyle Windows'ta yüksek karşıtlık (high contrast) açtıysanız onu mobil cihaza da uyguluyor.
Xiaomi telefon içinde koyu mod özelliği var. Bu özellikte uygulamaları koyu moda zorluyor. Bazen bu tarz sıkıntılara yol açabiliyor. Mesela benim sıklıkla yaşadığım QR kodların tersine dönmesi problemi gibi.
Karanlık moddan bahsediyorsunuz, değil mi? Redmi Note 12 Pro kullanıyorum, hiç bu tarz bir sorunla karşılaşmadım. Kullandığım uygulamalar sorun çıkarmıyordur belki, ondandır. Discord'da da konu sahibinin yaşadığı soruna benzer bir sorun yaşamadım hiç.
Karanlık moddan bahsediyorsunuz, değil mi? Redmi Note 12 Pro kullanıyorum, hiç bu tarz bir sorunla karşılaşmadım. Kullandığım uygulamalar sorun çıkarmıyordur belki, ondandır. Discord'da da konu sahibinin yaşadığı soruna benzer bir sorun yaşamadım hiç.
Uygulama içi ayarlı tema karanlık değilse bazen sıkıntılar oluyor. Bende Instagram'da aynı konu sahibinin bahsettiği gibi şeyler oluyordu.
Son düzenleme:
Discord temasını koyu olarak ayarlayınca düzelmesi lazım.Karanlık modu kapatınca düzeldi ama ben koyu tema istiyorum telefonda.