6 Çekirdek Normal :
Eki Görüntüle 272439

8 çekirdek Normal :
Eki Görüntüle 272440

x3D 8 Çekirdek :

Eki Görüntüle 272441

1080P RT OFF, SSR Psycho, Motion Blur DOF vs kapalı.

Sağ tarafta değişen tek şey çekirdek efektif saatleri yani reel yoğunluk, FPS'de veya %1'lerde değişiklik yok single player oyun malum.

@Ayhan Dönmez bu %1 olayı ram ile ilgili bence, 2 ccd'li işlemciye tek modül ram problem yaratıyor diye düşünüyorum hızından vs ziyade.
Bende Pathtraycing aktif. Geri kalan tüm ayarlar max da ve DLSS ise high modunda ekran kartı 140-155 fps

1080P'de açıp üstüne DLSS-Q mu kullanıyorsun? Yani 720p render üstüne path tracing? Frame generation çarpanı kaç?
Frame genaration çarpanımı göremiyorum. Oyun legal sürüm değil :). Ben zaten asıl amacım oyum değil ben yapay zeka modeli eğitmek üzerinde çalıştığım ve mobile dev. olduğum için o kısımları çok irdelemiyoruk

CPU Load-line Calibration ayarını Turbo yaptım ama VRM/Clock Spread Spectrum bu ayarı görüntüleyemedim. BIOS sürümü şuanda en güncel şekilde

Frame genaration çarpanımı göremiyorum. Oyun legal sürüm değil :). Ben zaten asıl amacım oyum değil ben yapay zekâ modeli eğitmek üzerinde çalıştığım ve Mobile dev. Olduğum için o kısımları çok irdelemiyoruk

Legal olmasa da görmen gerekiyor 2X açabilirsin 4070 ile, %1 FPS'nin işlemci tarafı ile ilgisi yok, ya ekran kartı yükünden ya da ekran kartı+1stick RAM olayından. PT açık bende de %1 sapıtmıyor 5080+2x32 ram ile.

Legal olmasa da görmen gerekiyor 2X açabilirsin 4070 ile, %1 FPS'nin işlemci tarafı ile ilgisi yok, ya ekran kartı yükünden ya da ekran kartı+1stick RAM olayından. PT açık bende de %1 sapıtmıyor 5080+2x32 ram ile.
O zaman ben en erken sürede 2. Rami takmalıyım diyorsun. Ders quality den dlaa geçirince %1 ile ortalama fps birbirine daha da yaklaştı ortalama fps 100-110 ken %1 65-90 fps