O sicakliklarda zorlayabilir 1.4 VDD. Kendi ayarlariniz uzerine Nitro gecirin, tRFC'de voltaj ister.Bu ayarlardan eminseniz profile kaydetip uzerine denemeler yapilabilir. 1.4 VDD 1.4 VDDQ isteyebilir. Nitro Robust Enabled > 1/2/1 deneyin, Burstleri 1x deneyin. TRFC 372, 120 ns eder.
Eki Görüntüle 273066
Detaylar
Kim cevapladı?Bir de ilettigim test kisminda TM5 sonrasi VT3 asamalarini gerceklestirip onu da yapip sonuclari iletmeniz gerekebilir. Stabiliteden emin olmak sart. 9000 saniye DR yeterli gelir. @dombikpanda
dombikpanda 5
Çalışkan
Bir de ilettigim test kisminda TM5 sonrasi VT3 asamalarini gerceklestirip onu da yapip sonuclari iletmeniz gerekebilir. Stabiliteden emin olmak sart. 9000 saniye DR yeterli gelir. @dombikpanda
Şu anda benim mevcut profillerimde sıcaklık voltaj bilgileri bereber şu şekilde bir kenarda devam ediyor. 52 GB VT3 testi hata vermedi puanlar çok stabil şekilde. Şu anlık için sistemin stabiletisini doğrulamış olduk sanırsam (Test devam ediyor).
Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 273083
Şu anda benim mevcut profillerimde sıcaklık voltaj bilgileri bereber şu şekilde bir kenarda devam ediyor. 52 GB VT3 testi hata vermedi puanlar çok stabil şekilde. Şu anlık için sistemin stabiletisini doğrulamış olduk sanırsam (Test devam ediyor).
Evet, stabil gitmesi cok iyi, 9900X'in sonuclarina hakim degilim fakat bu halde gitmesi iyiye isaret. 9000 saniye gerekli DR oldugundan. Sonrasina @Ayhan Dönmez baksin.
Bundan sonra bozarsa sicaklik bozar muhtemelen.
Son düzenleme:
dombikpanda 5
Çalışkan
Teşekkür ederim zaman ayırdın, emek verdin bilgiler sundun. Herhalde 1-2 gün sürmüştürEvet, stabil gitmesi cok iyi, 9900X'in sonuclarina hakim degilim fakat bu halde gitmesi iyiye isaret. 9000 saniye gerekli DR oldugundan. Sonrasina @Ayhan Dönmez baksin.DR cok tecrubem olmadi.
Bundan sonra bozarsa sicaklik bozar muhtemelen.
Estagfurullah, Single rank olanlar dahi zorluyor bu havalarda. Dual ranklar hem yuksek tecrube istiyor hem de zaman. El altinda olmadan ayarlamasi mesele. 6000 - 6400 arasi kullanabiliyor kullanici, o da zor yani bu havalarda. Ben kendim Single rank 6400 CL26 kullaniyorum test ani 50 geckin. Kisin ayarlama yapmasi daha iyi olur muhtemelen. Bu havalarda aktif sogutma sart.Teşekkür ederim zaman ayırdın, emek verdin bilgiler sundun. Herhalde 1-2 gün sürmüştürtest Y-Crunch TM5 test OCCT test Prime95 smallest test derken felan. DR diyorsunuz bende diyorum o ne Dual Rank olduğu sonra aklıma geldi
![]()
dombikpanda 5
Çalışkan
Estagfurullah, Single rank olanlar dahi zorluyor bu havalarda. Dual ranklar hem yuksek tecrube istiyor hem de zaman. El altinda olmadan ayarlamasi mesele. 6000 - 6400 arasi kullanabiliyor kullanici, o da zor yani bu havalarda. Ben kendim Single rank 6400 CL26 kullanıyorum test ani 50 geckin. Kisin ayarlama yapmasi daha iyi olur muhtemelen. Bu havalarda aktif sogutma sart.
Seni arada rahatsız ediyorum reis ama sence bu değerler nasıl benim ayarlarım. Önceki mesajlara gitme diye güncel RAM bilgilerimi paylaştım.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Eki Görüntüle 273469
Eki Görüntüle 273470
Seni arada rahatsız ediyorum reis ama sence bu değerler nasıl benim ayarlarım. Önceki mesajlara gitme diye güncel RAM bilgilerimi paylaştım.
MEM VDD izole olarak 1.45 gerekebilir, test sonucu anlarsın. Nitro Robust Enabled, 1-2-1, Burst 1X-1X kalsın. Memory Context Restore, Power Down, Integrated Graphics, Fast Boot Disabled uygundur...
Bunda da train sorunu var sanki.MEM VDD izole olarak 1.45 gerekebilir, test sonucu anlarsın. Nitro Robust Enabled, 1-2-1, Burst 1X-1X kalsın. Memory Context Restore, Power Down, Integrated Graphics, Fast Boot Disabled uygundur...
Eki Görüntüle 273472
- Makaleler
- 1
Contact sökün, sorun varsa ondandır...