Bu tarz bir sey varsa sokmeniz gerekli, stabilite bozabiliyor. Aktif sorun yasayanlar var, sokerek cozume ulasiliyor.
@dombikpanda
@dombikpanda
Yok, bu şekilde bir şey takmıyorum. Neyden dolayı bir sorun olduğunu düşündünüz?Bu tarz bir sey varsa sokmeniz gerekli, stabilite bozabiliyor. Aktif sorun yasayanlar var, sokerek cozume ulasiliyor.
@dombikpanda
Eki Görüntüle 273474Eki Görüntüle 273475
AIDA ekraninda Write kismi dusuk gelmis. 96-97K civari olmaliydi sanirim. 3 - 4 kez resetleyip tekrar teste alin, AIDA kisminda sadece Memory yazan kisma cift tiklayin, digerlerine gerek yok.Yok, bu şekilde bir şey takmıyorum. Neyden dolayı bir sorun olduğunu düşündünüz?
Eki Görüntüle 273469
Eki Görüntüle 273470
Seni arada rahatsız ediyorum reis ama sence bu değerler nasıl benim ayarlarım. Önceki mesajlara gitme diye güncel RAM bilgilerimi paylaştım.
Eki Görüntüle 273483Eki Görüntüle 273484
SVM açık bunu söyelyebilirim kullandığım bazı uygulamalar bunu istiyor, Stabil şekilde aida sonuçlarım bu şekilde Nitro ayarını BIOS ekranından bulamadım. Alt zamanlamaları daha da zorlamak istemedim soğutucum şuan için yetersiz diye
Latency 67.3 e kadar düştü şuanda sistem yağ gibi akıyor gibi geldi üzerine 1 2 1 1x 1x ayarladım. şimdi y-cruncher testi başlatayım mı ?
Okuma yazma ve kopyalama hızları aynıydı
Eki Görüntüle 273488
Eki Görüntüle 273493
Bu şekilde 2133 e düşürmek zorunda kaldım FCLK değerini Y-crunch hata verdi Yapay zeka ondan kaynaklı dedi 6. çekirdekten patladı.