Dediğim şey hâlâ geçerli, profesyonel kariyerde MS Office kullanmamış birisi OnlyOffice önerir çünkü sunum hazırlamayı sadece yazı yazmaktan ibaret sanır. Web'de ise font yükleme dahil tüm özellikler kısıtlı, MAS ile Web'i kırmayacağımıza göre 365 aboneliği gerekli.
Verdiğiniz argüman gerçekten çok saçma. MS Office kullanılmıyor diye çöpe atıyorsunuz işletim sistemini; sadece birkaç indie oyun oynanıyor diyorsunuz. Bunun doğru olmadığını sizin de biliyor olmanız gerekiyor...

Profesyonel kariyerde zorunlu olarak Office kullananlardan bahsetmiştim.
Zorunlu olarak Windows kullanmak zorunda kaldığım tek şey maalesef ki smoke testleri. Onun dışında dönüp bakmıyorum bile. Ancak siz Adobe uygulamalarını kullanıyorsanız, evet, Windows'a maalesef mahkumsunuz ya da zorundasınız. Fark ettiyseniz ben Windows'u kötülemiyorum ya da farklı bir şey demiyorum. Daha yeni 65.000 TL'ye bilgisayar aldım, bakın bilgisayar native olarak geldi, Windows 11 yükledim içine ve RAM yetmiyor. Sırf daha düzgün bir Windows deneyimi alabilmek için 10.000 TL cebimden daha para verip RAM aldım.
1786745113519.webp