sadoshima

Uzman
Selam. Arabayi sarj ediyorduk ben de etrafi gezeyim dedim ama telefon cebimdeyken sanirim 112'yi caldirmis. 35 saniye hatta kalmis sonra kapanmis. Ben 5-6 dakika sonra tekrar aramak istedim ama sonra mantigim calisti, 2-3 sn icinde kapattim. Herhangi bir ceza kesilir mi? Oldugum yere polis, ambulans vb. gonderilir mi? Arandigi sirada ya ailemle konusuyordum ya da cepte surtunme sesi vardi, belki de sessizlik.

Çocukken ben de itfaiyeyi aramıştım, "Alo" dendiğinde kahkaha atıp telefonu kapatmıştım anlamsız bir şekilde. Daha da hiçbir şey olmamıştı, geri aramamışlardı. Siz de sorun yaşamazsınız büyük ihtimalle. :D

Linçlemeyin daha ilkokula bile gitmiyordum.

Fiyat güncellenmiş olabilir. Ben en son 1500 civarı olduğunu hatırlıyorum.
2000 sanirim hocam. Oof of, insallah sansim yaver gider de yazmazlar. Geri aramadilar oysaki.

Çocukken ben de itfaiyeyi aramıştım, "Alo" dendiğinde kahkaha atıp telefonu kapatmıştım anlamsız bir şekilde. Daha da hiçbir şey olmamıştı, geri aramamışlardı. Siz de sorun yaşamazsınız büyük ihtimalle. :D

Linçlemeyin daha ilkokula bile gitmiyordum.
Ben de oyle dusunmustum. Bir sey duysalar bile muhtemelen ailemle konusuyordum o sirada. Olmadi en skn ChatGPT'ye soracagim :/