Detaylar
Kim cevapladı?Charles_Bivol
Uzman
Kıza karşı açık ve dürüst ol, ne nasıl olduysa dümdüz anlat. Bir daha yapma derse de yapma, eğer yapma demesine rağmen arada yapacaksan da bir noktada anlaşamaz yanlışlıkla ayrılırsınız.
Hocam ulaşamıyorum kaç gündür anlatsam en azından tamam ki arkadaşlarıyla konustum biraz zaman ver diyorlar.
Yanlışlıkla kız beni yatağa attı ve yanlışlıkla onunla birlikte olduk. Yanlışlıkla.
Komikmişsiniz kankam.
Senin yaptığın hatalar daha komik, ne bekliyordun?Hocam ulaşamıyorum kaç gündür anlatsam en azından tamam ki arkadaşlarıyla konustum biraz zaman ver diyorlar.
Komikmişsiniz kankam.
@Charles_Bivol, biraz zaman vermek iyi olur o zaman, sonrasına sonra bakarsın.
Kızın huyunu suyunu tam bilmeden öneri vermek yanlış sonuçlar doğurabilir aslında.
Kızın huyunu suyunu tam bilmeden öneri vermek yanlış sonuçlar doğurabilir aslında.
Charles_Bivol
Uzman
Senin yaptığın hatalar daha komik, ne bekliyordun?
Doğru yaptığımı savunmadım zaten fikir almak gibi bir konu açtım dalga geçmeye gerek yok.
- Makaleler
- 17
Kızı tanımıyoruz etmiyoruz ancak "zaten kıskanç biriydi" demek yaptığını maalesef haklı çıkarmıyor. Ben kızın yerinde olsam muhtemelen aynı tepkiyi verirdim; hem evdeyim diye yalan söylemişsin hem de başka bir kızla dışarı çıkmışsın. Üstüne üstlük bara gideceğini falan söylüyorsun, ne olmasını bekliyordun acaba?
Üstünden biraz zaman geçmesini bekle. 1-2 hafta sonra yüzyüze buluşmayı kabul ederse olayı tatlı dille anlatıp pişman olduğunu, diğer kızla kötü bir niyetin olmadığını ve eski bir arkadaşın olduğunu söylersin. Sana güvenip güvenmeyeceğini bilmiyorum ancak hiçbir deneme yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum.
Üstünden biraz zaman geçmesini bekle. 1-2 hafta sonra yüzyüze buluşmayı kabul ederse olayı tatlı dille anlatıp pişman olduğunu, diğer kızla kötü bir niyetin olmadığını ve eski bir arkadaşın olduğunu söylersin. Sana güvenip güvenmeyeceğini bilmiyorum ancak hiçbir deneme yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum.
Dalga geçmiyorum.Doğru yaptığımı savunmadım zaten fikir almak gibi bir konu açtım dalga geçmeye gerek yok.
Kızı zerre önemsesen haber verirdin, ciddi kıskanç biri olduğunu söylüyorsun. Zaten bu durumda o kızı hak etmiyorsun bari diğeriyle çık.
Tavsiye verdim, asıl sen bizimle mi dalga geçiyorsun? Konu başlığına bak "yanlışlıkla ayrıldık." konuda yanlışlıkla ayrılmanız adına bir şey yok.