Evden çıkarken kıza haber vermek yok, bir kızın yanına oturmaya gitmişsin haber vermek yok. Çıkmışsın bara gitmişsin haber vermek yok, tek sorun kızın gelmesi değil gibi. Sen niye haber vermiyorsun diye sorarlar adama.
Detaylar
Kim cevapladı?Rahat biri gibi görünüyorsunuz. Madem rahat bir kişiliğiniz var neden bu tarz bir kızla çıkıyorsunuz? Madem sevgilinize haber vermeyi sevmiyorsunuz o zaman baştan ilişki yapmamanız gerekirdi. Kız tamamen haklı.
Ata Tuğkan
Uzman
Varan 1: Evdeyim. (Yalan)
Varan 2: Başka kızla buluşmuş.
Varan 3: Kızı bara götürmüş.
Varan 4: Story verecek kadar samimi durmuş.
Ben olsam ben de ayrılırım senden, bu nasıl yanlışlık?
Varan 2: Başka kızla buluşmuş.
Varan 3: Kızı bara götürmüş.
Varan 4: Story verecek kadar samimi durmuş.
Ben olsam ben de ayrılırım senden, bu nasıl yanlışlık?
Son düzenleyen: Moderatör:
Charles_Bivol
Uzman
Rahat biri gibi görünüyorsunuz. Madem rahat bir kişiliğiniz var neden bu tarz bir kızla çıkıyorsunuz? Madem sevgilinize haber vermeyi sevmiyorsunuz o zaman baştan ilişki yapmamanız gerekirdi. Kız tamamen haklı.
Başlarda bu kadar sorun etmiyordu hocam. birden çok böyle sorular sormaya tripler atmaya başladı ama hem ben hem de o gerçekten birbirimizi seviyorduk ki bu olaya kadar bu kadar büyük bir sorun yaşamadık, olan şeyleri de gün bitmeden hemen tatlıya bağlar kapatırdık, ben ona yanıyorum.
Kız tamamiyle haklı ve sen daha hala kendine yediremeyip buraya konu açıyorsun. İyi ki engellemiş seni.![]()
Haksız olduğunu söylemiyorum zaten, sadece aldattığımı sanıyor.
Haksız olduğunu söylemiyorum zaten sadece aldattımı sanıyor.
O kızın yakın arkadaşı varsa ona söyle onun aracılığı ile konuş. Öbür türlü kız engeli açmaz. Denendi, onaylandı.
Charles_Bivol
Uzman
Storyde samimi gibi bir durum yok, arkadaş ortamı çekiyor. O sırada normal bir masa düşünün bir tarafında kız, karşısında ben, yanımda arkadaşım bunu çekip paylaşıyor.
Kıza karşı açık ve dürüst ol, ne nasıl olduysa dümdüz anlat. Bir daha yapma derse de yapma, eğer yapma demesine rağmen arada yapacaksan da bir noktada anlaşamaz yanlışlıkla ayrılırsınız.
İsveç Cadısı
Uzman
Seni seven birini kaybetmişsin yapacak bir şey yok.